pendik escort bayan
ak

"Kardeş Okuldan" Köy Okuluna Kırtasiye Yardımı

26.10.2016 - 16:53, Güncelleme: 26.10.2016 - 16:53
 

"Kardeş Okuldan" Köy Okuluna Kırtasiye Yardımı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde Kardeş Okul Projesi kapsamında Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Dökmetaş köyündeki...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde Kardeş Okul Projesi kapsamında Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Dökmetaş köyündeki ilkokul öğrencilerine harçlıklarıyla aldıkları kırtasiye malzemelerini verdi.Lise öğrencileri, Kaymakam Akif Pektaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergenin de katılımıyla köydeki okulda diğer öğrencilerle pasta kesti. Kaymakam Pektaş, öğrencilere anlamlı davranışlarından dolayı teşekkür etti.Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Halit Seyfullah Aydoğan da Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Temsilcisi Aybars Kürşat Kaya ve beraberindeki 14 öğrencinin Dökmetaş köyündeki ilkokulu kardeş okul olarak belirlediğini ifade ederek, "Biz de köydeki okulu ziyaret ederek okulun kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladık." dedi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde Kardeş Okul Projesi kapsamında Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Dökmetaş köyündeki...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde Kardeş Okul Projesi kapsamında Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Dökmetaş köyündeki ilkokul öğrencilerine harçlıklarıyla aldıkları kırtasiye malzemelerini verdi.

Lise öğrencileri, Kaymakam Akif Pektaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergenin de katılımıyla köydeki okulda diğer öğrencilerle pasta kesti.

Kaymakam Pektaş, öğrencilere anlamlı davranışlarından dolayı teşekkür etti.

Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Halit Seyfullah Aydoğan da Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Temsilcisi Aybars Kürşat Kaya ve beraberindeki 14 öğrencinin Dökmetaş köyündeki ilkokulu kardeş okul olarak belirlediğini ifade ederek, "Biz de köydeki okulu ziyaret ederek okulun kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladık." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.