pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kardemir Karabükspor'da Transfer

17.01.2018 - 16:18, Güncelleme: 17.01.2018 - 16:18
 

Kardemir Karabükspor'da Transfer

Kırmızı-mavili ekip, Demir Grup Sivasspor'un oyuncusu Leandrinho ile sözleşme imzaladı

KARABÜK (AA) - Kardemir Karabükspor, Demir Grup Sivasspor'dan Brezilyalı oyuncu Leandro Barrios Rita Dos Martires'i (Leandrinho) kadrosuna kattı.Karabük'e dün gelen Leandrinho, sağlık kontrolünün ardından kulübün Yenişehir'deki tesislerinde kendisini 1,5 yıllığına kırmızı-mavili renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza attı. Leandrinho, burada yaptığı konuşmada, Karabük'e geldiği için mutlu olduğunu söyledi.Çok iyi durumda olduğunu ve oynamak için geldiğini anlatan Leandrinho, "Arkadaşlarımızla beraber takımı ligde tutmak için kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz." ifadelerini kullandı.
Kırmızı-mavili ekip, Demir Grup Sivasspor'un oyuncusu Leandrinho ile sözleşme imzaladı

KARABÜK (AA) - Kardemir Karabükspor, Demir Grup Sivasspor'dan Brezilyalı oyuncu Leandro Barrios Rita Dos Martires'i (Leandrinho) kadrosuna kattı.

Karabük'e dün gelen Leandrinho, sağlık kontrolünün ardından kulübün Yenişehir'deki tesislerinde kendisini 1,5 yıllığına kırmızı-mavili renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza attı.

Leandrinho, burada yaptığı konuşmada, Karabük'e geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

Çok iyi durumda olduğunu ve oynamak için geldiğini anlatan Leandrinho, "Arkadaşlarımızla beraber takımı ligde tutmak için kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.