pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karayollarında Durum

Spor 16.01.2018 - 07:38, Güncelleme: 16.01.2018 - 07:38
 

Karayollarında Durum

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün...

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Ankara Çevre Otoyolu'nun Samsun-Karapürçek kavşakları 0-2. kilometrelerinde görüntü bariyeri çalışmaları devam ediyor. Bu nedenle otoyolun Samsun-Karapürçek istikametinde sağdan 2 şerit trafiğe kapatıldı, ulaşım soldaki 2 şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor. İzmir-Aydın Otoyolu'nun Torbalı bağlantı kolunda Torbalı yönü 1. kilometresinde 31 Ocak'a kadar serbest geçiş sistemi (SGS) montaj çalışması yapılacak. Bu süreçte ulaşıma İzmir yönünde gidiş-geliş olarak izin verilecek. Doğankent-Gümüşhane yolunun 4-35. kilometrelerinde Günyüzü-2, Günyüzü-1, Elceğiz, Taşlıca, Kürtün, Özkürtün ve Kirazlık tünellerinde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 9 Şubat'a kadar ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanacak.Şanlıurfa-Akçakale yolunun 9. kilometresindeki köprülü kavşak çalışması nedeniyle trafik alternatif güzergahlara yönlendiriliyor. Konya-Karaman yolunun 11-15. kilometresindeki köprülü kavşak ve yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.
ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün...

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Ankara Çevre Otoyolu'nun Samsun-Karapürçek kavşakları 0-2. kilometrelerinde görüntü bariyeri çalışmaları devam ediyor. Bu nedenle otoyolun Samsun-Karapürçek istikametinde sağdan 2 şerit trafiğe kapatıldı, ulaşım soldaki 2 şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.

İzmir-Aydın Otoyolu'nun Torbalı bağlantı kolunda Torbalı yönü 1. kilometresinde 31 Ocak'a kadar serbest geçiş sistemi (SGS) montaj çalışması yapılacak. Bu süreçte ulaşıma İzmir yönünde gidiş-geliş olarak izin verilecek.

Doğankent-Gümüşhane yolunun 4-35. kilometrelerinde Günyüzü-2, Günyüzü-1, Elceğiz, Taşlıca, Kürtün, Özkürtün ve Kirazlık tünellerinde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 9 Şubat'a kadar ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanacak.

Şanlıurfa-Akçakale yolunun 9. kilometresindeki köprülü kavşak çalışması nedeniyle trafik alternatif güzergahlara yönlendiriliyor.

Konya-Karaman yolunun 11-15. kilometresindeki köprülü kavşak ve yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.