pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karar sonrası bir açıklama da Koray Aydın'dan

24.05.2016 - 22:09, Güncelleme: 24.05.2016 - 22:09
 

Karar sonrası bir açıklama da Koray Aydın'dan

Yargıtay 18. Hukuk Dairesi'nin kararı sonrası MHP genel Başkan adaylarından Koray Aydın "Bu işten Türkiye’nin kazançlı çıkacağını düşünüyorum" dedi.

Yargıtay 18. Hukuk Dairesi  12. Sulh Hukuk Mahkemesi’nin kararını onaması sonrası MHP genel Başkan adaylarından Koray Aydın "Bu işten Türkiye’nin kazançlı çıkacağını düşünüyorum" açıklamasında bulundu. KORAY AYDIN: TÜRKİYE KAZANÇLI ÇIKACAK CNN Türk canlı yayınında Günlük programına konuk olan MHP genel Başkan adaylarından Koray Aydın şunları söyledi:Bir siyasetçi olarak mutluyum her şey kendi kuralı ve zemini içinde şekillenecektir. Türkiye’de buna ihtiyaç var. Türkiye’de neredeyse tek adam diktatoryasının dönüşmüş bir siyasal yapı var.  Bu hükümranlığı kırmak ve sadece MHP’nin değil diğer tüm siyasi partilere oy vermiş vatandaşlarımızın sözcülüğünü üstlenmek için siyaset önemli bir fırsat yakaladı. Bu işten Türkiye’nin kazançlı çıkacağını düşünüyorum.CNN TÜRK
Yargıtay 18. Hukuk Dairesi'nin kararı sonrası MHP genel Başkan adaylarından Koray Aydın "Bu işten Türkiye’nin kazançlı çıkacağını düşünüyorum" dedi.

Yargıtay 18. Hukuk Dairesi  12. Sulh Hukuk Mahkemesi’nin kararını onaması sonrası MHP genel Başkan adaylarından Koray Aydın "Bu işten Türkiye’nin kazançlı çıkacağını düşünüyorum" açıklamasında bulundu.

 

KORAY AYDIN: TÜRKİYE KAZANÇLI ÇIKACAK

 

CNN Türk canlı yayınında Günlük programına konuk olan MHP genel Başkan adaylarından Koray Aydın şunları söyledi:

Bir siyasetçi olarak mutluyum her şey kendi kuralı ve zemini içinde şekillenecektir.

 

Türkiye’de buna ihtiyaç var. Türkiye’de neredeyse tek adam diktatoryasının dönüşmüş bir siyasal yapı var.  Bu hükümranlığı kırmak ve sadece MHP’nin değil diğer tüm siyasi partilere oy vermiş vatandaşlarımızın sözcülüğünü üstlenmek için siyaset önemli bir fırsat yakaladı. Bu işten Türkiye’nin kazançlı çıkacağını düşünüyorum.

CNN TÜRK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.