pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karaman'da Uyuşturucu Operasyonu

06.07.2019 - 15:13, Güncelleme: 06.07.2019 - 15:13
 

Karaman'da Uyuşturucu Operasyonu

KARAMAN (AA) - Karaman'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı.Karaman Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri,...

KARAMAN (AA) - Karaman'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı.Karaman Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, Ş.N'nin (48) sokakta uyuşturucu maddesi sattıkları yönünde bilgi aldı.Harekete geçen ekipler, teknik ve fiziki takibin ardından Ş.N'yi uyuşturucu madde ticareti yaptığı sırada suçüstü yakaladı. Şüphelinin üzerinde yapılan aramada 71 adet uyuşturucu hap, 1 adet tabanca ve tabancaya ait fişekler ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından zanlı adliyeye sevk edildi.
KARAMAN (AA) - Karaman'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı.Karaman Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri,...

KARAMAN (AA) - Karaman'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı.

Karaman Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, Ş.N'nin (48) sokakta uyuşturucu maddesi sattıkları yönünde bilgi aldı.

Harekete geçen ekipler, teknik ve fiziki takibin ardından Ş.N'yi uyuşturucu madde ticareti yaptığı sırada suçüstü yakaladı.

Şüphelinin üzerinde yapılan aramada 71 adet uyuşturucu hap, 1 adet tabanca ve tabancaya ait fişekler ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından zanlı adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.