pendik escort bayan
ak

Karaman'da Trafik Kazası: 1 Yaralı

16.10.2018 - 17:28, Güncelleme: 16.10.2018 - 17:28
 

Karaman'da Trafik Kazası: 1 Yaralı

KARAMAN (AA) - Karaman’da otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu bir kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Bekir Eğilmez (28) idaresindeki 70 DP 134...

KARAMAN (AA) - Karaman’da otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu bir kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Bekir Eğilmez (28) idaresindeki 70 DP 134 plakalı otomobil ile Bülent Kepir (42) yönetimindeki 70 FU 998 plakalı motosiklet, Hamidiye Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde çarpıştı.Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Kepir, Karaman Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.Yaralı Kepir'in, kafasında kask bulunduğu için kazayı hafif şekilde atlattığı bildirildi.
KARAMAN (AA) - Karaman’da otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu bir kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Bekir Eğilmez (28) idaresindeki 70 DP 134...

KARAMAN (AA) - Karaman’da otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Bekir Eğilmez (28) idaresindeki 70 DP 134 plakalı otomobil ile Bülent Kepir (42) yönetimindeki 70 FU 998 plakalı motosiklet, Hamidiye Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde çarpıştı.

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Kepir, Karaman Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralı Kepir'in, kafasında kask bulunduğu için kazayı hafif şekilde atlattığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.