pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karaman'da Taşkınları Önleme Çalışmaları Sürüyor

24.08.2016 - 12:38, Güncelleme: 24.08.2016 - 12:38
 

Karaman'da Taşkınları Önleme Çalışmaları Sürüyor

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Devlet Su İşleri (DSİ) işbirliğiyle yürüttükleri Taşkın Suyu Önleme Projesi'nde çalışmaların...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Devlet Su İşleri (DSİ) işbirliğiyle yürüttükleri Taşkın Suyu Önleme Projesi'nde çalışmaların devam ettiğini bildirdi. Çalışkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gödet Barajı Regülatör Bölgesi'nde yapımına başlanan projenin höyük civarına uzandığını söyledi. Çalışmaların Fatih ve Atatürk mahalleleri kısmında da devam ettiğini belirten Çalışkan, şunları kaydetti:"DSİ ile yürütülen kanal projesinde önemli mesafe kat edildi. Belediye olarak bu projede gerekli imar düzenlemelerini yapıyoruz. Kanal projesi, Gödet Barajı Regülatör Bölgesi'nden başlayıp höyüğün güney kısmından Fatih ve Atatürk mahallelerine geçerek Deliçay mevkisine kadar uzanıyor. Geçen yıl başlayan çalışmalar çerçevesinde 10 bin 900 metre uzunluğundaki projenin 8 bin 400 metrelik kısmı tamamlandı. Beş metre genişliğinde yapılan kanalın, kalan 2 bin 500 metrelik kısmında çalışmalar devam ediyor. Kanal boyunca önlem olarak demir korkuluklar yapıldı ve belirli aralıklarla karşıdan karşıya geçiş yerleri düzenlendi. Bu projenin bir sonraki aşamasında kanalın etrafını, yürüyüş yollarının ve yeşil alanların bulunduğu bir sosyal alan haline getireceğiz."
KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Devlet Su İşleri (DSİ) işbirliğiyle yürüttükleri Taşkın Suyu Önleme Projesi'nde çalışmaların...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Devlet Su İşleri (DSİ) işbirliğiyle yürüttükleri Taşkın Suyu Önleme Projesi'nde çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

Çalışkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gödet Barajı Regülatör Bölgesi'nde yapımına başlanan projenin höyük civarına uzandığını söyledi.

Çalışmaların Fatih ve Atatürk mahalleleri kısmında da devam ettiğini belirten Çalışkan, şunları kaydetti:

"DSİ ile yürütülen kanal projesinde önemli mesafe kat edildi. Belediye olarak bu projede gerekli imar düzenlemelerini yapıyoruz. Kanal projesi, Gödet Barajı Regülatör Bölgesi'nden başlayıp höyüğün güney kısmından Fatih ve Atatürk mahallelerine geçerek Deliçay mevkisine kadar uzanıyor. Geçen yıl başlayan çalışmalar çerçevesinde 10 bin 900 metre uzunluğundaki projenin 8 bin 400 metrelik kısmı tamamlandı. Beş metre genişliğinde yapılan kanalın, kalan 2 bin 500 metrelik kısmında çalışmalar devam ediyor. Kanal boyunca önlem olarak demir korkuluklar yapıldı ve belirli aralıklarla karşıdan karşıya geçiş yerleri düzenlendi. Bu projenin bir sonraki aşamasında kanalın etrafını, yürüyüş yollarının ve yeşil alanların bulunduğu bir sosyal alan haline getireceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.