pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karaman'da Silahlı Saldırı: 3 Yaralı

11.08.2018 - 02:53, Güncelleme: 11.08.2018 - 02:53
 

Karaman'da Silahlı Saldırı: 3 Yaralı

KARAMAN (AA) - Karaman'da pompalı tüfekle açılan ateş sonucu 3 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi 1147. Sokağa otomobiliyle gelen...

KARAMAN (AA) - Karaman'da pompalı tüfekle açılan ateş sonucu 3 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi 1147. Sokağa otomobiliyle gelen Cem P, sokakta oturan kişilere henüz belirlenemeyen bir nedenle pompalı tüfekle birkaç el ateş açtı.Tüfekten çıkan saçmalar Gökhan Nantu, kardeşi Serdar ve yengesi Gül Nantu'yu yaraladı. Saçmalar çevredeki araç ve evlere de isabet etti.Yaralılar sağlık ekiplerince Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı.Polis, olay yerinden kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.
KARAMAN (AA) - Karaman'da pompalı tüfekle açılan ateş sonucu 3 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi 1147. Sokağa otomobiliyle gelen...

KARAMAN (AA) - Karaman'da pompalı tüfekle açılan ateş sonucu 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi 1147. Sokağa otomobiliyle gelen Cem P, sokakta oturan kişilere henüz belirlenemeyen bir nedenle pompalı tüfekle birkaç el ateş açtı.

Tüfekten çıkan saçmalar Gökhan Nantu, kardeşi Serdar ve yengesi Gül Nantu'yu yaraladı. Saçmalar çevredeki araç ve evlere de isabet etti.

Yaralılar sağlık ekiplerince Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Polis, olay yerinden kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.