pendik escort bayan
ak

Karaman'da Aç Kalan Tilki Okula Girdi

28.07.2017 - 12:48, Güncelleme: 28.07.2017 - 12:48
 

Karaman'da Aç Kalan Tilki Okula Girdi

KARAMAN (AA) - Karaman'da aç kalan tilkiler bir okulun bahçesine girerek saksıdaki bitkileri yedi.Alınan bilgiye göre, Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler...

KARAMAN (AA) - Karaman'da aç kalan tilkiler bir okulun bahçesine girerek saksıdaki bitkileri yedi.Alınan bilgiye göre, Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesi görevlileri okulun bahçesine geldikleri sırada, bahçede saksıdaki bitkileri yemeye çalışan bir tilki gördüler.Bunun üzerine okulun içine giren görevliler okulun içindede bir tilki olduğunu fark etti.Görevliler durumu Karaman Belediyesi Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü'ne bildirdi. Okula gelen Karaman Belediyesi Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri okula giren tilkiyi yakaladı.Tilkiye yiyecek veren ekipler daha sonra ormanlık alana bıraktı.
KARAMAN (AA) - Karaman'da aç kalan tilkiler bir okulun bahçesine girerek saksıdaki bitkileri yedi.Alınan bilgiye göre, Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler...
KARAMAN (AA) - Karaman'da aç kalan tilkiler bir okulun bahçesine girerek saksıdaki bitkileri yedi.
Alınan bilgiye göre, Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesi görevlileri okulun bahçesine geldikleri sırada, bahçede saksıdaki bitkileri yemeye çalışan bir tilki gördüler.
Bunun üzerine okulun içine giren görevliler okulun içindede bir tilki olduğunu fark etti.
Görevliler durumu Karaman Belediyesi Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü'ne bildirdi.
Okula gelen Karaman Belediyesi Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri okula giren tilkiyi yakaladı.
Tilkiye yiyecek veren ekipler daha sonra ormanlık alana bıraktı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.