pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karaman İstihdam Ve Mesleki Eğitim Kurulu 1. Olağan Toplantısı

16.01.2019 - 14:03, Güncelleme: 16.01.2019 - 14:03
 

Karaman İstihdam Ve Mesleki Eğitim Kurulu 1. Olağan Toplantısı

KARAMAN (AA) - İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulunun 2019 yılı 1. Olağan Toplantısı, Vali Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu başkanlığında düzenlendi....

KARAMAN (AA) - İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulunun 2019 yılı 1. Olağan Toplantısı, Vali Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu başkanlığında düzenlendi. Açılış konuşmalarıyla başlayan ve 23.10.2018 tarihli ve 2018/4 sayılı İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu (İİMEK) toplantı kararlarının gerçekleşme durumu ile il istihdam ve il mesleki eğitim politikalarını belirleyen gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantının devamında, Çalışma ve İş Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Bekir Aktürk kurum geneli ve istatistikleri hakkında katılımcılara bilgi verdi. Karaman Çalışma ve İş Kurumu'ndan gelen uzmanlarının yaptığı sunumla devam eden toplantı, görüş ve önerilerin ardından son buldu.
KARAMAN (AA) - İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulunun 2019 yılı 1. Olağan Toplantısı, Vali Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu başkanlığında düzenlendi....

KARAMAN (AA) - İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulunun 2019 yılı 1. Olağan Toplantısı, Vali Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu başkanlığında düzenlendi.

Açılış konuşmalarıyla başlayan ve 23.10.2018 tarihli ve 2018/4 sayılı İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu (İİMEK) toplantı kararlarının gerçekleşme durumu ile il istihdam ve il mesleki eğitim politikalarını belirleyen gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantının devamında, Çalışma ve İş Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Bekir Aktürk kurum geneli ve istatistikleri hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Karaman Çalışma ve İş Kurumu'ndan gelen uzmanlarının yaptığı sunumla devam eden toplantı, görüş ve önerilerin ardından son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.