pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karakeçili'de Tarsim Bilgilendirme Toplantısı

12.02.2019 - 11:58, Güncelleme: 12.02.2019 - 11:58
 

Karakeçili'de Tarsim Bilgilendirme Toplantısı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) konusunda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.Karakeçili...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) konusunda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.Karakeçili Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen programda konuşan TARSİM Ankara Bölge Müdürlüğünde görevli Ali Osman Tan, sigorta yaptırmak için öncelikle Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) kaydının yaptırılması gerektiğini söyledi.Çiftçilere tarımsal sigortaların maliyetleri, sigorta kapsamları ve tazminat ödemeleri konusunda bilgi veren Tan, "Üreticilerin, ekim yaptıkları alan bilgilerini dikkatlice gözden geçirerek yıllık verim ortalamaları doğrultusunda sigorta kapsamı belirlemeleri, sigorta yaptırırken sunulan seçenekleri değerlendirerek kendileri için en uygun olan kapsamı ve teminatı seçmeleri gerekiyor. Yeni düzenlemelerle büyükbaş, küçükbaş ve kümes hayvanları ile değişik alanlardaki ürünlerde sigorta kapsamına dahil edildi. Kadın ve genç çiftçilere ek indirim sağlandı." diye konuştu.Toplantı, çiftçilerin sorularının cevaplandırılmasıyla sona erdi.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) konusunda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.Karakeçili...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) konusunda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Karakeçili Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen programda konuşan TARSİM Ankara Bölge Müdürlüğünde görevli Ali Osman Tan, sigorta yaptırmak için öncelikle Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) kaydının yaptırılması gerektiğini söyledi.

Çiftçilere tarımsal sigortaların maliyetleri, sigorta kapsamları ve tazminat ödemeleri konusunda bilgi veren Tan, "Üreticilerin, ekim yaptıkları alan bilgilerini dikkatlice gözden geçirerek yıllık verim ortalamaları doğrultusunda sigorta kapsamı belirlemeleri, sigorta yaptırırken sunulan seçenekleri değerlendirerek kendileri için en uygun olan kapsamı ve teminatı seçmeleri gerekiyor. Yeni düzenlemelerle büyükbaş, küçükbaş ve kümes hayvanları ile değişik alanlardaki ürünlerde sigorta kapsamına dahil edildi. Kadın ve genç çiftçilere ek indirim sağlandı." diye konuştu.

Toplantı, çiftçilerin sorularının cevaplandırılmasıyla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.