pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kapadokya "Travel Expo Ankara 2017"de Tanıtılıyor

25.03.2017 - 11:18, Güncelleme: 25.03.2017 - 11:18
 

Kapadokya "Travel Expo Ankara 2017"de Tanıtılıyor

NEVŞEHİR (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium'da bu yıl ikincisi düzenlenen "Travel Expo Ankara 2017 Turizm Fuarı"da Kapadokya bölgesinin tanıtımı...

NEVŞEHİR (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium'da bu yıl ikincisi düzenlenen "Travel Expo Ankara 2017 Turizm Fuarı"da Kapadokya bölgesinin tanıtımı için stant oluşturuldu.Kapadokya'nın etkin şekilde tanıtımına katkı sağlamak amacıyla Nevşehir Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Kapadokya Turizm Altyapı Hizmet Birliği (KAPHİB), Göreme, Uçhisar ve Ortahisar Belediyeleri tarafından stantlar oluşturuldu. Bölgeye özgü yöresel ürünlerin hediye edildiği ziyaretçilere Kapadokya hakkında da bilgiler veriliyor. Fuar, yarın sona erecek.
NEVŞEHİR (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium'da bu yıl ikincisi düzenlenen "Travel Expo Ankara 2017 Turizm Fuarı"da Kapadokya bölgesinin tanıtımı...

NEVŞEHİR (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium'da bu yıl ikincisi düzenlenen "Travel Expo Ankara 2017 Turizm Fuarı"da Kapadokya bölgesinin tanıtımı için stant oluşturuldu.

Kapadokya'nın etkin şekilde tanıtımına katkı sağlamak amacıyla Nevşehir Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Kapadokya Turizm Altyapı Hizmet Birliği (KAPHİB), Göreme, Uçhisar ve Ortahisar Belediyeleri tarafından stantlar oluşturuldu.

Bölgeye özgü yöresel ürünlerin hediye edildiği ziyaretçilere Kapadokya hakkında da bilgiler veriliyor.

Fuar, yarın sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.