pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kamuda Görevden Almalar

02.08.2016 - 16:03, Güncelleme: 02.08.2016 - 16:03
 

Kamuda Görevden Almalar

KONYA (AA) - Karatay Belediyesi'nde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında iki memur açığa alındı.Karatay...

KONYA (AA) - Karatay Belediyesi'nde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında iki memur açığa alındı.Karatay Belediyesinden yapılan açıklamada, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Karatay Belediyesi'nde FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle 2 memur hakkında yasal soruşturma yapılarak, ilgili makamlara bildirildiği belirtildi.Bu kişilerin açığa alınarak haklarında yasal takibatın devam ettiği, konuyla ilgili Konya Valiliği ve Cumhuriyet Başsavcılığına gerekli bilgiler verildiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:"Belediye olarak personellerimiz ile ilgili her türlü araştırma ve incelemeler hassasiyetle devam etmektedir. Ülkemizin içinde bulunduğu 15 Temmuz darbe teşebbüsü ve sonrasında ilan edilen OHAL süreci kapsamında tüm Türkiye'de olduğu gibi belediyemizde de çok yönlü, hassas ve teferruatlı çalışmalar yapılmaktadır. Belediye bünyemizde oluşturulan 5 kişilik komisyon marifetiyle tüm bilgi ve belgeler incelenmeye devam etmektedir."
KONYA (AA) - Karatay Belediyesi'nde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında iki memur açığa alındı.Karatay...

KONYA (AA) - Karatay Belediyesi'nde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında iki memur açığa alındı.

Karatay Belediyesinden yapılan açıklamada, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Karatay Belediyesi'nde FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle 2 memur hakkında yasal soruşturma yapılarak, ilgili makamlara bildirildiği belirtildi.

Bu kişilerin açığa alınarak haklarında yasal takibatın devam ettiği, konuyla ilgili Konya Valiliği ve Cumhuriyet Başsavcılığına gerekli bilgiler verildiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Belediye olarak personellerimiz ile ilgili her türlü araştırma ve incelemeler hassasiyetle devam etmektedir. Ülkemizin içinde bulunduğu 15 Temmuz darbe teşebbüsü ve sonrasında ilan edilen OHAL süreci kapsamında tüm Türkiye'de olduğu gibi belediyemizde de çok yönlü, hassas ve teferruatlı çalışmalar yapılmaktadır. Belediye bünyemizde oluşturulan 5 kişilik komisyon marifetiyle tüm bilgi ve belgeler incelenmeye devam etmektedir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.