pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kamuda Görevden Almalar

28.07.2016 - 13:13, Güncelleme: 28.07.2016 - 13:13
 

Kamuda Görevden Almalar

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli 252 öğretmen daha açığa alındı- Görevden alınan öğretmen sayısı bin 193'e yükseldi

KONYA (AA) - Konya'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında 252 öğretmen daha açığa alındı.Alınan bilgiye göre, 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen soruşturma sürüyor.Bu kapsamda Konya'daki okullarda görevli 252 öğretmen daha açığa alındı. Konya'da açığa alınan öğretmen sayısının bin 193'e ulaştığı bildirildi.Öte yandan, FETÖ'yle bağlantılı olduğu tespit edilen 22 öğrenci yurdunun da kapatıldığı öğrenildi.
Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli 252 öğretmen daha açığa alındı- Görevden alınan öğretmen sayısı bin 193'e yükseldi

KONYA (AA) - Konya'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında 252 öğretmen daha açığa alındı.

Alınan bilgiye göre, 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen soruşturma sürüyor.

Bu kapsamda Konya'daki okullarda görevli 252 öğretmen daha açığa alındı. Konya'da açığa alınan öğretmen sayısının bin 193'e ulaştığı bildirildi.

Öte yandan, FETÖ'yle bağlantılı olduğu tespit edilen 22 öğrenci yurdunun da kapatıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.