pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kaman'da Yaz Konserleri Devam Ediyor

28.07.2017 - 19:28, Güncelleme: 28.07.2017 - 19:28
 

Kaman'da Yaz Konserleri Devam Ediyor

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Belediyesi tarafından çarşı esnafını desteklemek ve sosyal hareketliliği sağlamak amacıyla başlatılan yaz konserleri sürüyor.Cumhuriyet...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Belediyesi tarafından çarşı esnafını desteklemek ve sosyal hareketliliği sağlamak amacıyla başlatılan yaz konserleri sürüyor.Cumhuriyet Meydanı'nda başlatılan ve her hafta bir sanatçının sahne aldığı yaz konserlerinin ikincisinde yöresel sanatçı Arif Ertürk konser verdi.Mahalli türküleri seslendiren sanatçıya vatandaşlar da alkışlarla eşlik etti.Yoğun katılımın olduğu yaz konserleri, ilçe esnafına da hareketlilik getirdi.Esnaf, düzenlenen yaz konserleri münasebetiyle Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu'ya teşekkür etti.Konserlerin ilkinde sanatçı Kamil Öge sahne almıştı.
KIRŞEHİR (AA) - Kaman Belediyesi tarafından çarşı esnafını desteklemek ve sosyal hareketliliği sağlamak amacıyla başlatılan yaz konserleri sürüyor.Cumhuriyet...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Belediyesi tarafından çarşı esnafını desteklemek ve sosyal hareketliliği sağlamak amacıyla başlatılan yaz konserleri sürüyor.

Cumhuriyet Meydanı'nda başlatılan ve her hafta bir sanatçının sahne aldığı yaz konserlerinin ikincisinde yöresel sanatçı Arif Ertürk konser verdi.

Mahalli türküleri seslendiren sanatçıya vatandaşlar da alkışlarla eşlik etti.

Yoğun katılımın olduğu yaz konserleri, ilçe esnafına da hareketlilik getirdi.

Esnaf, düzenlenen yaz konserleri münasebetiyle Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu'ya teşekkür etti.

Konserlerin ilkinde sanatçı Kamil Öge sahne almıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.