pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kaman'da Yaz Konserleri

Siyaset 19.07.2017 - 16:08, Güncelleme: 19.07.2017 - 16:08
 

Kaman'da Yaz Konserleri

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, ilçede sosyal hareketlilik kazandırmak amacıyla konserler düzenleneceğini bildirdi.Talu, yaptığı yazılı...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, ilçede sosyal hareketlilik kazandırmak amacıyla konserler düzenleneceğini bildirdi.Talu, yaptığı yazılı açıklamada, çarşı ve meydanda oluşan kalabalıkla sosyal hareketlilik sağlanması amacıyla, yaz ayları boyunca konserler düzenleyeceklerini belirtti.Ücretsiz konserlerin Cumhuriyet Meydanı'nda hafta sonundan itibaren başlayacağını aktaran Talu, şunları kaydetti:"Etkinliklerin devam etmesi yönünde gerek esnaflarımızdan, gerekse vatandaşlardan yoğun talep geldi. Biz de bu beklentiyi karşılamak ve yaz sıcağından bunalan hemşehrimizi azda olsa günlük yaşamın getirdiği stresten uzaklaştırmak amacıyla konser yapılması kararı aldık. Belediyecilik hizmeti sadece yol, kaldırım, temizlik, park ve bahçelerden ibaret değildir. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket etmeliyiz. Kaman'da birçok mahalli sanatçı ve yeni müzisyenimiz var. Hem genç sanatçılarımıza fırsat oluşturuyor, hem de halkımızın hoşça zaman geçirmesini sağlamak istiyoruz."
KIRŞEHİR (AA) - Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, ilçede sosyal hareketlilik kazandırmak amacıyla konserler düzenleneceğini bildirdi.Talu, yaptığı yazılı...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, ilçede sosyal hareketlilik kazandırmak amacıyla konserler düzenleneceğini bildirdi.

Talu, yaptığı yazılı açıklamada, çarşı ve meydanda oluşan kalabalıkla sosyal hareketlilik sağlanması amacıyla, yaz ayları boyunca konserler düzenleyeceklerini belirtti.

Ücretsiz konserlerin Cumhuriyet Meydanı'nda hafta sonundan itibaren başlayacağını aktaran Talu, şunları kaydetti:

"Etkinliklerin devam etmesi yönünde gerek esnaflarımızdan, gerekse vatandaşlardan yoğun talep geldi. Biz de bu beklentiyi karşılamak ve yaz sıcağından bunalan hemşehrimizi azda olsa günlük yaşamın getirdiği stresten uzaklaştırmak amacıyla konser yapılması kararı aldık. Belediyecilik hizmeti sadece yol, kaldırım, temizlik, park ve bahçelerden ibaret değildir. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket etmeliyiz. Kaman'da birçok mahalli sanatçı ve yeni müzisyenimiz var. Hem genç sanatçılarımıza fırsat oluşturuyor, hem de halkımızın hoşça zaman geçirmesini sağlamak istiyoruz."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.