pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kaman'da Karbonmonoksit Zehirlenmelerine Karşı Eğitim

24.01.2017 - 10:38, Güncelleme: 24.01.2017 - 10:38
 

Kaman'da Karbonmonoksit Zehirlenmelerine Karşı Eğitim

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Halk Sağlığı Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan 12 kişilik ekip, Kaman ilçesinde karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Halk Sağlığı Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan 12 kişilik ekip, Kaman ilçesinde karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı vatandaşlara eğitim verdi.Halk Sağlığı Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Halk Sağlığı Müdürlüğüne bağlı Çevre ve Çalışan Sağlığı Şubesinin eğitim planlaması doğrultusunda şubede görevli teknisyenler, Kaman'da vatandaşları karbonmonoksit zehirlenmeleri, gaz kaçakları ve bunlardan korunma yolları hakkında bilgilendirdi.Kaymakamlık, belediye binası, camiler, kahvehane ve iş yerlerine, vatandaşların toplu bulunduğu yerlere ve mahalle giriş çıkışlarına broşürler ve afişler asıldı, el ilanları dağıtıldı. Bilgilendirme çalışmalarına 12 personel katıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Halk Sağlığı Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan 12 kişilik ekip, Kaman ilçesinde karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Halk Sağlığı Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan 12 kişilik ekip, Kaman ilçesinde karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı vatandaşlara eğitim verdi.

Halk Sağlığı Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Halk Sağlığı Müdürlüğüne bağlı Çevre ve Çalışan Sağlığı Şubesinin eğitim planlaması doğrultusunda şubede görevli teknisyenler, Kaman'da vatandaşları karbonmonoksit zehirlenmeleri, gaz kaçakları ve bunlardan korunma yolları hakkında bilgilendirdi.

Kaymakamlık, belediye binası, camiler, kahvehane ve iş yerlerine, vatandaşların toplu bulunduğu yerlere ve mahalle giriş çıkışlarına broşürler ve afişler asıldı, el ilanları dağıtıldı.

Bilgilendirme çalışmalarına 12 personel katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.