pendik escort bayan
ak

Kaman'da Gençlere Ücretsiz Sinema Keyfi

27.03.2017 - 17:18, Güncelleme: 27.03.2017 - 17:18
 

Kaman'da Gençlere Ücretsiz Sinema Keyfi

KIRŞEHİR(AA) - Kaman Gençlik Merkezi, Patlamış Mısır Projesi kapsamında 74 genci sinemayla buluşturdu.Minibüslerle Kırşehir'e gelen gençler, özel bir...

KIRŞEHİR(AA) - Kaman Gençlik Merkezi, Patlamış Mısır Projesi kapsamında 74 genci sinemayla buluşturdu.Minibüslerle Kırşehir'e gelen gençler, özel bir sinema salonunda ücretsiz olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını konu alan "Reis" filmini izledi.Gençlik Merkezi Müdürü Cengiz Arslan, 2017 yılı faaliyet programında yer alan Patlamış Mısır Projesi ile gençlerin sosyal, kültürel, sanatsal ve faaliyetlerle zihinsel yönden gelişmelerine yardımcı olmayı amaçladıklarını, daha önce sinema ile tanışmamış gençlerden seçilen 74 kişiyi Kırşehir'deki sinemaya götürdüklerini belirtti. Arslan, "Gençlerimizin sosyal ve kültürel yönden gelişimini sağlayacak bu tür etkinliklere devam edeceğiz. Yaptığımız güzel etkinlikte Kaman gençliğimiz için az da olsa bir katkıda bulunuyorsak ne mutlu bize." ifadelerini kullandı. "Reis" filmini izleyen gençler, bu hizmetten dolayı Kaman Gençlik Merkezine teşekkür etti.
KIRŞEHİR(AA) - Kaman Gençlik Merkezi, Patlamış Mısır Projesi kapsamında 74 genci sinemayla buluşturdu.Minibüslerle Kırşehir'e gelen gençler, özel bir...

KIRŞEHİR(AA) - Kaman Gençlik Merkezi, Patlamış Mısır Projesi kapsamında 74 genci sinemayla buluşturdu.

Minibüslerle Kırşehir'e gelen gençler, özel bir sinema salonunda ücretsiz olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını konu alan "Reis" filmini izledi.

Gençlik Merkezi Müdürü Cengiz Arslan, 2017 yılı faaliyet programında yer alan Patlamış Mısır Projesi ile gençlerin sosyal, kültürel, sanatsal ve faaliyetlerle zihinsel yönden gelişmelerine yardımcı olmayı amaçladıklarını, daha önce sinema ile tanışmamış gençlerden seçilen 74 kişiyi Kırşehir'deki sinemaya götürdüklerini belirtti.

Arslan, "Gençlerimizin sosyal ve kültürel yönden gelişimini sağlayacak bu tür etkinliklere devam edeceğiz. Yaptığımız güzel etkinlikte Kaman gençliğimiz için az da olsa bir katkıda bulunuyorsak ne mutlu bize." ifadelerini kullandı.

"Reis" filmini izleyen gençler, bu hizmetten dolayı Kaman Gençlik Merkezine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.