pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kaman Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Seçimi

15.01.2018 - 09:38, Güncelleme: 15.01.2018 - 09:38
 

Kaman Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Seçimi

Mevcut başkan Sinan Timurhan, yeniden göreve seçilerek güven tazeledi

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'na Sinan Timurhan yeniden seçildi.Odanın olağan kongresi Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Kongrede, mevcut Başkan Sinan Timurhan ve oda üyesi esnaf İlhan Apaydın'ın listeleri yarıştı. Kullanılan 610 oyun 426’sını alan Timurhan yeniden bu göreve seçilerek güven tazeledi. Rakibi Apaydın 183 oy alırken, bir oy da geçersiz sayıldı.Üçüncü kez başkanlığa seçilen Timurhan, kongre sonunda yaptığı konuşmada, oy kullanmak için gelen tüm oda üyelerine teşekkür ederek "Kaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı olarak yeniden 4 yıl daha beraberiz. Her zaman yanınızda olacağım. Tüm esnafla birebir ilgilenerek sizlerle beraber olacağız." dedi.Apaydın da yeniden başkanlığa seçilen Timurhan'ı tebrik etti.
Mevcut başkan Sinan Timurhan, yeniden göreve seçilerek güven tazeledi

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'na Sinan Timurhan yeniden seçildi.

Odanın olağan kongresi Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Kongrede, mevcut Başkan Sinan Timurhan ve oda üyesi esnaf İlhan Apaydın'ın listeleri yarıştı. Kullanılan 610 oyun 426’sını alan Timurhan yeniden bu göreve seçilerek güven tazeledi. Rakibi Apaydın 183 oy alırken, bir oy da geçersiz sayıldı.

Üçüncü kez başkanlığa seçilen Timurhan, kongre sonunda yaptığı konuşmada, oy kullanmak için gelen tüm oda üyelerine teşekkür ederek "Kaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı olarak yeniden 4 yıl daha beraberiz. Her zaman yanınızda olacağım. Tüm esnafla birebir ilgilenerek sizlerle beraber olacağız." dedi.

Apaydın da yeniden başkanlığa seçilen Timurhan'ı tebrik etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.