pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kalekim, Yenilikçi Ürün Ve Çözümlerini Dubai'de Tanıtacak

Spor 16.10.2017 - 11:18, Güncelleme: 16.10.2017 - 11:18
 

Kalekim, Yenilikçi Ürün Ve Çözümlerini Dubai'de Tanıtacak

Şirket, 26-29 Kasım'da Dubai'de düzenlenecek Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı 38. Dubai The Big 5 Show'a katılacak

İSTANBUL (AA) - Kalekim, 26-29 Kasım'da Dubai'de düzenlenecek Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı 38. Dubai The Big 5 Show'a katılarak yenilikçi ürün ve çözümlerini tanıtacak.Şirketin açıklamasına göre, Kalekim, fuarda, seramik yapıştırıcıları, su yalıtımı çözümleri, iç ve dış cephe boyaları ve dekoratif ürünlerini, dünyanın dört bir yanından gelen profesyonel ve tüketicilerle buluşturacak.Doğu ile Batı'nın kesişim noktası olarak nitelenen fuarda, Kalekim'in sıradanlıktan uzaklaşmak isteyenlere özel dekoratif ürün gamı da ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Zengin doku ve renk seçenekleri ile tasarımcılara ilham veren Artcrete ve Betonart Fresh ile yaşam alanlarına farklılık kazandıran Kalekim, fuar süresince birbirinden farklı ve yaratıcı uygulamaları katılımcılarla buluşturacak.
Şirket, 26-29 Kasım'da Dubai'de düzenlenecek Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı 38. Dubai The Big 5 Show'a katılacak

İSTANBUL (AA) - Kalekim, 26-29 Kasım'da Dubai'de düzenlenecek Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı 38. Dubai The Big 5 Show'a katılarak yenilikçi ürün ve çözümlerini tanıtacak.

Şirketin açıklamasına göre, Kalekim, fuarda, seramik yapıştırıcıları, su yalıtımı çözümleri, iç ve dış cephe boyaları ve dekoratif ürünlerini, dünyanın dört bir yanından gelen profesyonel ve tüketicilerle buluşturacak.

Doğu ile Batı'nın kesişim noktası olarak nitelenen fuarda, Kalekim'in sıradanlıktan uzaklaşmak isteyenlere özel dekoratif ürün gamı da ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Zengin doku ve renk seçenekleri ile tasarımcılara ilham veren Artcrete ve Betonart Fresh ile yaşam alanlarına farklılık kazandıran Kalekim, fuar süresince birbirinden farklı ve yaratıcı uygulamaları katılımcılarla buluşturacak.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.