pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kahramankazan'da Gelecek Sporla Gelecek Projesi

17.12.2018 - 12:53, Güncelleme: 17.12.2018 - 12:53
 

Kahramankazan'da Gelecek Sporla Gelecek Projesi

ANKARA (AA) - Kahramankazan Mustafa Hakan Güvençer Fen Lisesi tarafından hazırlanan, Gençlik ve Spor Bakanlığınca kabul edilen Gelecek Sporla Gelecek...

ANKARA (AA) - Kahramankazan Mustafa Hakan Güvençer Fen Lisesi tarafından hazırlanan, Gençlik ve Spor Bakanlığınca kabul edilen Gelecek Sporla Gelecek Projesi'nin tanıtımı yapıldı. Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen proje tanıtım toplantısına Belediye Başkanı Lokman Ertürk, okul müdürleri, öğrenciler ve velileri katıldı. Proje hakkında bilgiler veren Okul Müdürü Fatih Erdoğan, Kahramankazan’ın çok fazla göç alan bir ilçe olması sebebiyle sosyal ve sportif faaliyetlere ihtiyaç olduğunu gördüklerini ve bu nedenle de böyle bir proje yazma gereği duyduklarını söyledi. Öğretmen ve öğrencilerden oluşacak 10 kişilik bir ekip tarafından hayata geçirilecek projenin hedef kitlesinin ilçedeki 8 lisenin öğrencileri olduğunu ifade eden Erdoğan, Kahramankazan'da ilk defa bu proje kapsamında liselerde sabah sporu uygulamasının başlayacağını ifade etti.
ANKARA (AA) - Kahramankazan Mustafa Hakan Güvençer Fen Lisesi tarafından hazırlanan, Gençlik ve Spor Bakanlığınca kabul edilen Gelecek Sporla Gelecek...

ANKARA (AA) - Kahramankazan Mustafa Hakan Güvençer Fen Lisesi tarafından hazırlanan, Gençlik ve Spor Bakanlığınca kabul edilen Gelecek Sporla Gelecek Projesi'nin tanıtımı yapıldı.

Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen proje tanıtım toplantısına Belediye Başkanı Lokman Ertürk, okul müdürleri, öğrenciler ve velileri katıldı.

Proje hakkında bilgiler veren Okul Müdürü Fatih Erdoğan, Kahramankazan’ın çok fazla göç alan bir ilçe olması sebebiyle sosyal ve sportif faaliyetlere ihtiyaç olduğunu gördüklerini ve bu nedenle de böyle bir proje yazma gereği duyduklarını söyledi.

Öğretmen ve öğrencilerden oluşacak 10 kişilik bir ekip tarafından hayata geçirilecek projenin hedef kitlesinin ilçedeki 8 lisenin öğrencileri olduğunu ifade eden Erdoğan, Kahramankazan'da ilk defa bu proje kapsamında liselerde sabah sporu uygulamasının başlayacağını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.