pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kaeü'nün Hedefi Mükemmellik Ödülü

09.07.2019 - 17:19, Güncelleme: 09.07.2019 - 17:19
 

Kaeü'nün Hedefi Mükemmellik Ödülü

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Mustafa Kurt, kalite sürecinin ardından hedeflerinin mükemmellik ödülü...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Mustafa Kurt, kalite sürecinin ardından hedeflerinin mükemmellik ödülü olduğunu belirtti.Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Konya Ticaret Odası Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, KAEÜ'yü ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kurt, alınan kalite belgesinin süreçleri ve pilot üniversite projeleri hakkında bilgi verdi.Kalite süreçlerini başarılı şekilde gerçekleştirerek ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistem Belgesi aldıklarını belirten Kurt, şimdiki hedeflerinin Türkiye Mükemmelik Ödülü almak olduğunu dile getirdi.Kurt, pilot üniversite projelerinden de birçoğunu hayata geçirmeye başladıklarına işaret ederek, bu konuda da bölgesel kalkınmaya katkı sunduklarını bildirdi.Bayram Sade de KAEÜ'nün kalite çalışmaları ile pilot üniversite projelerini yakından takip ettiklerini vurgulayarak, diğer üniversitelere örnek teşkil ettiğini aktardı.Ziyarete, her iki üniversitenin öğretim üyeleri ve yöneticileri de katıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Mustafa Kurt, kalite sürecinin ardından hedeflerinin mükemmellik ödülü...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Mustafa Kurt, kalite sürecinin ardından hedeflerinin mükemmellik ödülü olduğunu belirtti.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Konya Ticaret Odası Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, KAEÜ'yü ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kurt, alınan kalite belgesinin süreçleri ve pilot üniversite projeleri hakkında bilgi verdi.

Kalite süreçlerini başarılı şekilde gerçekleştirerek ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistem Belgesi aldıklarını belirten Kurt, şimdiki hedeflerinin Türkiye Mükemmelik Ödülü almak olduğunu dile getirdi.

Kurt, pilot üniversite projelerinden de birçoğunu hayata geçirmeye başladıklarına işaret ederek, bu konuda da bölgesel kalkınmaya katkı sunduklarını bildirdi.

Bayram Sade de KAEÜ'nün kalite çalışmaları ile pilot üniversite projelerini yakından takip ettiklerini vurgulayarak, diğer üniversitelere örnek teşkil ettiğini aktardı.

Ziyarete, her iki üniversitenin öğretim üyeleri ve yöneticileri de katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.