pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kadir Gecesi

21.06.2017 - 16:38, Güncelleme: 21.06.2017 - 16:38
 

Kadir Gecesi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı. Şentürk, mesajında, "onbir ayın sultanı ramazanın içerisindeki...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı. Şentürk, mesajında, "onbir ayın sultanı ramazanın içerisindeki bin aydan daha hayırlı gece olan Kadir Gecesi’ne ulaşmanın mutluluğunu yaşadığını" ifade etti. Yüce Allah'ın, ramazan ayı ve Kadir Gecesi'nde kullarına ihsanlarda bulunduğunu dile getiren Şentürk, şunları kaydetti: "Bilindiği üzere bu kutlu gecede Kur'an-ı Kerim indirilmeye başlanmış ve bu gecenin bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilmiştir. Sevgili Peygamberimiz bir hadisi şeriflerinde, 'İnanarak ve mükafatını Allah’tan bekleyerek Kadir Gecesi'ni ihya edenlerin geçmiş günahlarının affedileceğini' müjdelemiştir. Bu itibarla kutsal kitabımızın dünyamızı aydınlatmaya başladığı, Rabbimizin af ve mağfiretinin sonsuzlaştığı, selam ve kurtuluş gecesi olan Kadir Gecesi’nin tüm müminler tarafından gafletten uzak bir şekilde, ibadetle geçirilmesi büyük önem arz etmektedir. Bizleri yoktan var eden, önümüze sunduğu sonsuz nimetleri ve rahmetini esirgemeyen yüce Rabbimizin bütün müminleri bağışlaması dileğiyle Kadir Gecenizi tebrik ediyorum."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı. Şentürk, mesajında, "onbir ayın sultanı ramazanın içerisindeki...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Şentürk, mesajında, "onbir ayın sultanı ramazanın içerisindeki bin aydan daha hayırlı gece olan Kadir Gecesi’ne ulaşmanın mutluluğunu yaşadığını" ifade etti.

Yüce Allah'ın, ramazan ayı ve Kadir Gecesi'nde kullarına ihsanlarda bulunduğunu dile getiren Şentürk, şunları kaydetti:

"Bilindiği üzere bu kutlu gecede Kur'an-ı Kerim indirilmeye başlanmış ve bu gecenin bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilmiştir. Sevgili Peygamberimiz bir hadisi şeriflerinde, 'İnanarak ve mükafatını Allah’tan bekleyerek Kadir Gecesi'ni ihya edenlerin geçmiş günahlarının affedileceğini' müjdelemiştir. Bu itibarla kutsal kitabımızın dünyamızı aydınlatmaya başladığı, Rabbimizin af ve mağfiretinin sonsuzlaştığı, selam ve kurtuluş gecesi olan Kadir Gecesi’nin tüm müminler tarafından gafletten uzak bir şekilde, ibadetle geçirilmesi büyük önem arz etmektedir. Bizleri yoktan var eden, önümüze sunduğu sonsuz nimetleri ve rahmetini esirgemeyen yüce Rabbimizin bütün müminleri bağışlaması dileğiyle Kadir Gecenizi tebrik ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.