pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kadir Gecesi

21.06.2017 - 14:33, Güncelleme: 21.06.2017 - 14:33
 

Kadir Gecesi

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.Büyükkılıç, mesajında, Kadir Gecesi'ni idrak...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.Büyükkılıç, mesajında, Kadir Gecesi'ni idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.Kur'an-ı Kerim de Kadir Gecesi'nin faziletini belirten müstakil bir süre bulunduğunu anlatan Büyükkılıç, şu ifadeleri kullandı:"Kadir Geceniz mübarek, yuvalarınız ilahi şefkat ve rahmet dolsun. Bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin önemini layıkıyla idrak etmek, hepimize nasip olsun. Sevgi ve barış ortamında yaşadığımız güzel ülkemizde ve cennet şehrimizde, bu geceler, duygularımızı tazelememiz için önemli bir vesiledir. Kendimizi dinlememiz ve durup düşünmemiz için önemli bir fırsattır. Kadir Gecesi'nin gönüllerimize manevi hazineler sunmasını diliyor, hepinizin Kadir Gecesi'ni tebrik ediyorum."
KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.Büyükkılıç, mesajında, Kadir Gecesi'ni idrak...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Büyükkılıç, mesajında, Kadir Gecesi'ni idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Kur'an-ı Kerim de Kadir Gecesi'nin faziletini belirten müstakil bir süre bulunduğunu anlatan Büyükkılıç, şu ifadeleri kullandı:

"Kadir Geceniz mübarek, yuvalarınız ilahi şefkat ve rahmet dolsun. Bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin önemini layıkıyla idrak etmek, hepimize nasip olsun. Sevgi ve barış ortamında yaşadığımız güzel ülkemizde ve cennet şehrimizde, bu geceler, duygularımızı tazelememiz için önemli bir vesiledir. Kendimizi dinlememiz ve durup düşünmemiz için önemli bir fırsattır. Kadir Gecesi'nin gönüllerimize manevi hazineler sunmasını diliyor, hepinizin Kadir Gecesi'ni tebrik ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.