pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü

25.11.2016 - 13:33, Güncelleme: 25.11.2016 - 13:33
 

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer, kadınların farklı ülke veya şehirlerde yaşasa da hepsinin eşit olduğunu ve...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer, kadınların farklı ülke veya şehirlerde yaşasa da hepsinin eşit olduğunu ve kadınlara herhangi bir şiddetin uygulanmaması gerektiğini söyledi.Kadın Kolları Başkanı Düğer, "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" dolayısıyla Anıt Meydanı'nda yaptığı açıklamada, toplumun en önemli temel taşlarından birinin kadınlar olduğunu vurguladı.Kadınların farklı ülke veya şehirlerde yaşasa da hepsinin eşit olduğunu ve kadınlara herhangi bir şiddetin uygulanmaması gerektiğini ifade eden Düğer, şöyle konuştu:"Kadına yönelik şiddete karşı başarı sağlamak için toplumun her kesimi kadına yönelik şiddete karşı destek vermelidir. Kadınlara karşı çok yönlü bir şiddet uygulanıyor. Kadına yönelik şiddetin dünyanın her yerinde önlenebilmesi için her kesimden insanımızın daha fazla duyarlılık göstermesi gerekiyor. Kadınların mağduriyetlerinin ortadan kaldırılması gereklidir."
KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer, kadınların farklı ülke veya şehirlerde yaşasa da hepsinin eşit olduğunu ve...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer, kadınların farklı ülke veya şehirlerde yaşasa da hepsinin eşit olduğunu ve kadınlara herhangi bir şiddetin uygulanmaması gerektiğini söyledi.

Kadın Kolları Başkanı Düğer, "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" dolayısıyla Anıt Meydanı'nda yaptığı açıklamada, toplumun en önemli temel taşlarından birinin kadınlar olduğunu vurguladı.

Kadınların farklı ülke veya şehirlerde yaşasa da hepsinin eşit olduğunu ve kadınlara herhangi bir şiddetin uygulanmaması gerektiğini ifade eden Düğer, şöyle konuştu:

"Kadına yönelik şiddete karşı başarı sağlamak için toplumun her kesimi kadına yönelik şiddete karşı destek vermelidir. Kadınlara karşı çok yönlü bir şiddet uygulanıyor. Kadına yönelik şiddetin dünyanın her yerinde önlenebilmesi için her kesimden insanımızın daha fazla duyarlılık göstermesi gerekiyor. Kadınların mağduriyetlerinin ortadan kaldırılması gereklidir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.