pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kaçak Dövme Malzemeleri Ele Geçirildi

04.02.2019 - 08:13, Güncelleme: 04.02.2019 - 08:13
 

Kaçak Dövme Malzemeleri Ele Geçirildi

Ankara Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Kızılay'da bir iş yerinde yapılan denetimde 720 adet gümrük kaçağı dövme malzemesi ele geçirildi- İş yeri sahibi gözaltına alındı

ANKARA (AA) - Ankara Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Kızılay'da bir iş yerinde yapılan denetimde 720 adet gümrük kaçağı dövme malzemesi ele geçirildi.Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Ankara İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerince Kızılay Selanik Caddesi'nde dövme yapan ve malzemelerini satan bir iş yerinde denetim gerçekleştirildi. Denetimlerde gümrük işlemine tabi tutulmadan ülkeye yasa dışı yollarla girişi sağlanan, aralarında dövme mürekkepleri, dövme transfer jelleri, dövme kremleri, dövme temizleme sıvılarının da bulunduğu faturasız ve belgesiz 720 adet gümrük kaçağı malzeme ele geçirildi.Gözaltına alınan işyeri sahibi Ç.Ç. hakkında yasal işlem yapıldığı öğrenildi.
Ankara Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Kızılay'da bir iş yerinde yapılan denetimde 720 adet gümrük kaçağı dövme malzemesi ele geçirildi- İş yeri sahibi gözaltına alındı

ANKARA (AA) - Ankara Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Kızılay'da bir iş yerinde yapılan denetimde 720 adet gümrük kaçağı dövme malzemesi ele geçirildi.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Ankara İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerince Kızılay Selanik Caddesi'nde dövme yapan ve malzemelerini satan bir iş yerinde denetim gerçekleştirildi.

Denetimlerde gümrük işlemine tabi tutulmadan ülkeye yasa dışı yollarla girişi sağlanan, aralarında dövme mürekkepleri, dövme transfer jelleri, dövme kremleri, dövme temizleme sıvılarının da bulunduğu faturasız ve belgesiz 720 adet gümrük kaçağı malzeme ele geçirildi.

Gözaltına alınan işyeri sahibi Ç.Ç. hakkında yasal işlem yapıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.