pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Jeep'ten Renegade'e Özel Bahar Kampanyası

Spor 23.05.2017 - 11:58, Güncelleme: 23.05.2017 - 11:58
 

Jeep'ten Renegade'e Özel Bahar Kampanyası

İSTANBUL (AA) - Jeep, Renegade modeline özel bu ay geçerli olacak bahar kampanyası başlattı.Şirketten yapılan açıklamada, Tofaş çatısı altında temsil...

İSTANBUL (AA) - Jeep, Renegade modeline özel bu ay geçerli olacak bahar kampanyası başlattı.Şirketten yapılan açıklamada, Tofaş çatısı altında temsil edilen Jeep'in dünya genelinde başarılı satış rakamlarına imza atan SUV modeli Renegade'de avantajlı fırsatlar sunduğu aktarıldı.Kampanyanın bu ay boyunca geçerli olacağı kaydedilen açıklamada, Jeep müşterilerinin Renegade'e sıfır faizle, 30 bin TL'ye kadar 15 aya varan vadeli kredi avantajı ile sahip olabileceği belirtildi.
İSTANBUL (AA) - Jeep, Renegade modeline özel bu ay geçerli olacak bahar kampanyası başlattı.Şirketten yapılan açıklamada, Tofaş çatısı altında temsil...

İSTANBUL (AA) - Jeep, Renegade modeline özel bu ay geçerli olacak bahar kampanyası başlattı.

Şirketten yapılan açıklamada, Tofaş çatısı altında temsil edilen Jeep'in dünya genelinde başarılı satış rakamlarına imza atan SUV modeli Renegade'de avantajlı fırsatlar sunduğu aktarıldı.

Kampanyanın bu ay boyunca geçerli olacağı kaydedilen açıklamada, Jeep müşterilerinin Renegade'e sıfır faizle, 30 bin TL'ye kadar 15 aya varan vadeli kredi avantajı ile sahip olabileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.