pendik escort bayan
ak

Jandarma Genel Komutanı Çetin'in Kırıkkale Ziyareti

14.12.2018 - 20:18, Güncelleme: 14.12.2018 - 20:18
 

Jandarma Genel Komutanı Çetin'in Kırıkkale Ziyareti

KIRIKKALE (AA) - Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'yı ziyaret etti.Orgeneral Çetin, belediyeye gelişinde...

KIRIKKALE (AA) - Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'yı ziyaret etti.Orgeneral Çetin, belediyeye gelişinde belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri tarafından karşılandı.İlk olarak Belediye Şeref Defterini imzalayan Çetin, "Kırıkkale kendi memleketim olduğu için ve sizlerle bir arada olduğum için ayrıca mutluyum. Tüm hemşehrilerimize hürmetlerimi sunuyorum." dedi.Belediye Başkanı Saygılı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çetin'i kentte ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.Konuşmaların ardından Çetin ve Saygılı, birbirlerine plaket takdim etti.Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, daha sonra İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu'yu da ziyaret etti.
KIRIKKALE (AA) - Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'yı ziyaret etti.Orgeneral Çetin, belediyeye gelişinde...

KIRIKKALE (AA) - Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'yı ziyaret etti.

Orgeneral Çetin, belediyeye gelişinde belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri tarafından karşılandı.

İlk olarak Belediye Şeref Defterini imzalayan Çetin, "Kırıkkale kendi memleketim olduğu için ve sizlerle bir arada olduğum için ayrıca mutluyum. Tüm hemşehrilerimize hürmetlerimi sunuyorum." dedi.

Belediye Başkanı Saygılı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çetin'i kentte ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Konuşmaların ardından Çetin ve Saygılı, birbirlerine plaket takdim etti.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, daha sonra İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu'yu da ziyaret etti.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.