pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İtfaiyecilik Haftası

24.09.2016 - 16:58, Güncelleme: 24.09.2016 - 16:58
 

İtfaiyecilik Haftası

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Azmi Çelik, İtfaiyecilik Haftası nedeniyle mesaj yayımladı.Vali Çelik, mesajında, 1914 yılında kurulan yangın söndürme...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Azmi Çelik, İtfaiyecilik Haftası nedeniyle mesaj yayımladı.Vali Çelik, mesajında, 1914 yılında kurulan yangın söndürme teşkilatının belediyelere devredildiğini anımsattı. Belediyeler ve büyük endüstri kuruluşları ile bazı kurum ve kuruluşlarda itfaiye teşkilatı bulunduğunu aktaran Vali Çelik, şunları kaydetti:"Günümüzde nüfus ve binaların artması, şehirleşme ve hayatın her alanında ileri teknoloji ve ürünlerin kullanılması, yangından korunma mücadelesini ve itfaiyenin önemini daha çok arttırmıştır. Yangın ve benzeri afetler, hem can ve mal güvenliğimizi, hem de tarihi dokumuzu, doğal güzelliklerimizi ve ormanlarımızı tehdit ettiğinden, vatandaşlarımızın bu hususa daha dikkatli ve duyarlı olmaları yanında, itfaiye teşkilatımızın da gelişen teknolojiye uygun araç ve teçhizatları ile bunu kullanabilen tecrübeli ve bilgili personelleriyle yangın ve tüm doğal afetlere karşı her zaman hazırlıklı olmaları zorunludur. Bu vesileyle, görevini yaparken hayatlarını dahi feda etmekten çekinmeyen itfaiyecilerimizin bu anlamlı haftasını kutluyorum. Yangınsız ve kazasız günler dileğiyle, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum."
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Azmi Çelik, İtfaiyecilik Haftası nedeniyle mesaj yayımladı.Vali Çelik, mesajında, 1914 yılında kurulan yangın söndürme...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Azmi Çelik, İtfaiyecilik Haftası nedeniyle mesaj yayımladı.

Vali Çelik, mesajında, 1914 yılında kurulan yangın söndürme teşkilatının belediyelere devredildiğini anımsattı.

Belediyeler ve büyük endüstri kuruluşları ile bazı kurum ve kuruluşlarda itfaiye teşkilatı bulunduğunu aktaran Vali Çelik, şunları kaydetti:

"Günümüzde nüfus ve binaların artması, şehirleşme ve hayatın her alanında ileri teknoloji ve ürünlerin kullanılması, yangından korunma mücadelesini ve itfaiyenin önemini daha çok arttırmıştır.

Yangın ve benzeri afetler, hem can ve mal güvenliğimizi, hem de tarihi dokumuzu, doğal güzelliklerimizi ve ormanlarımızı tehdit ettiğinden, vatandaşlarımızın bu hususa daha dikkatli ve duyarlı olmaları yanında, itfaiye teşkilatımızın da gelişen teknolojiye uygun araç ve teçhizatları ile bunu kullanabilen tecrübeli ve bilgili personelleriyle yangın ve tüm doğal afetlere karşı her zaman hazırlıklı olmaları zorunludur. Bu vesileyle, görevini yaparken hayatlarını dahi feda etmekten çekinmeyen itfaiyecilerimizin bu anlamlı haftasını kutluyorum. Yangınsız ve kazasız günler dileğiyle, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.