pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İspanyol Lainez Müslüman Oldu

09.02.2017 - 15:43, Güncelleme: 09.02.2017 - 15:43
 

İspanyol Lainez Müslüman Oldu

SİVAS (AA) - Sivas'ta yaşayan İspanya uyruklu Anabelen Lainez, Müslümanlığı tercih etti.Müftülüğün sitesinde yer alan habere göre, Lainez, Sivas Müftülüğüne...

SİVAS (AA) - Sivas'ta yaşayan İspanya uyruklu Anabelen Lainez, Müslümanlığı tercih etti.Müftülüğün sitesinde yer alan habere göre, Lainez, Sivas Müftülüğüne müracaat ederek Müslüman olmak istediğini belirtti.İslam dininin temel prensipleri hakkında özet bilgi verilen Lainez, Müftü Yardımcısı Hüseyin Karayaka ve yakınlarının huzurunda yapılan ihtida töreninde Kelime-i şehadeti söyleyip Müslüman oldu.Türkiye’ye geldikten sonra Müslüman olmaya karar verdiğini aktaran Lainez, "Müslüman oldum ve İslamı seçtiğime dair ihtida belgesini aldım. İslamı seçtiğim için çok mutluyum." ifadelerini kullandı.İl Müftüsü Şükrü Balkan, Lainez'e Türkçe ve İngilizce yazılı İslamı anlatan kitaplarla Kur'an-ı Kerim hediye etti.
SİVAS (AA) - Sivas'ta yaşayan İspanya uyruklu Anabelen Lainez, Müslümanlığı tercih etti.Müftülüğün sitesinde yer alan habere göre, Lainez, Sivas Müftülüğüne...

SİVAS (AA) - Sivas'ta yaşayan İspanya uyruklu Anabelen Lainez, Müslümanlığı tercih etti.

Müftülüğün sitesinde yer alan habere göre, Lainez, Sivas Müftülüğüne müracaat ederek Müslüman olmak istediğini belirtti.

İslam dininin temel prensipleri hakkında özet bilgi verilen Lainez, Müftü Yardımcısı Hüseyin Karayaka ve yakınlarının huzurunda yapılan ihtida töreninde Kelime-i şehadeti söyleyip Müslüman oldu.

Türkiye’ye geldikten sonra Müslüman olmaya karar verdiğini aktaran Lainez, "Müslüman oldum ve İslamı seçtiğime dair ihtida belgesini aldım. İslamı seçtiğim için çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

İl Müftüsü Şükrü Balkan, Lainez'e Türkçe ve İngilizce yazılı İslamı anlatan kitaplarla Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.