pendik escort bayan
ak

İnterpol Tarafından Aranan Kişi Azerbaycan'da Yakalandı

19.06.2018 - 18:38, Güncelleme: 19.06.2018 - 18:38
 

İnterpol Tarafından Aranan Kişi Azerbaycan'da Yakalandı

Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama ile uyuşturucu ya da uyarıcı madde ihraç etme suçlarından aranan şahıs, Interpol tarafından Azerbaycan'da yakalanarak Türkiye'ye getirildi

ANKARA (AA) - Emniyet Genel Müdürlüğünce, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama ile uyuşturucu ya da uyarıcı madde ihraç etme suçlarından aranan Abdulselam T. isimli şahıs Azerbaycan'da yakalandı. Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, "uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" ile "uyuşturucu veya uyarıcı madde ihraç etme" suçlarından Edirne 2. Sulh Ceza Hakimliği ve Siverek Ağır Ceza Mahkemesinin yakalama emirlerine istinaden aranan 27 Mayıs 1967 doğumlu Abdulselam T'nin Azerbaycan'da yakalanması sağlandı.Abdulselam T, İnterpol-Europol Daire Başkanlığı yetkililerince Azerbaycan'dan alınarak İstanbul Atatürk Havalimanında görevli personele teslim edildi.
Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama ile uyuşturucu ya da uyarıcı madde ihraç etme suçlarından aranan şahıs, Interpol tarafından Azerbaycan'da yakalanarak Türkiye'ye getirildi

ANKARA (AA) - Emniyet Genel Müdürlüğünce, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama ile uyuşturucu ya da uyarıcı madde ihraç etme suçlarından aranan Abdulselam T. isimli şahıs Azerbaycan'da yakalandı.

Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, "uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" ile "uyuşturucu veya uyarıcı madde ihraç etme" suçlarından Edirne 2. Sulh Ceza Hakimliği ve Siverek Ağır Ceza Mahkemesinin yakalama emirlerine istinaden aranan 27 Mayıs 1967 doğumlu Abdulselam T'nin Azerbaycan'da yakalanması sağlandı.

Abdulselam T, İnterpol-Europol Daire Başkanlığı yetkililerince Azerbaycan'dan alınarak İstanbul Atatürk Havalimanında görevli personele teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.