pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İmranlı'da Kış Şenliği Yapıldı

17.02.2019 - 16:13, Güncelleme: 17.02.2019 - 16:13
 

İmranlı'da Kış Şenliği Yapıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın İmranlı ilçesinde kış şenliği etkinliği düzenlendi.İlçeye bağlı Piredede köyünde ilk kez yapılan şenlikte, kızak kayma...

SİVAS (AA) - Sivas'ın İmranlı ilçesinde kış şenliği etkinliği düzenlendi.İlçeye bağlı Piredede köyünde ilk kez yapılan şenlikte, kızak kayma ve ip çekme yarışları gerçekleştirildi.Canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenen vatandaşlara Kaymakam Hasan Meşeli tarafından köfte ekmek ikram edildi.Meşeli, burada yaptığı konuşmada, İmranlı'nın kış mevsiminde çok iyi kar yağışı aldığını söyledi.İlk kez düzenlenen kış şenliğini geleneksel hale getirmeyi amaçladıklarını belirten Meşeli, "Önümüzdeki yıllarda daha kapsamlı, katılımın daha çok olduğu şenlikler yapacağız." dedi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın İmranlı ilçesinde kış şenliği etkinliği düzenlendi.İlçeye bağlı Piredede köyünde ilk kez yapılan şenlikte, kızak kayma...

SİVAS (AA) - Sivas'ın İmranlı ilçesinde kış şenliği etkinliği düzenlendi.

İlçeye bağlı Piredede köyünde ilk kez yapılan şenlikte, kızak kayma ve ip çekme yarışları gerçekleştirildi.

Canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenen vatandaşlara Kaymakam Hasan Meşeli tarafından köfte ekmek ikram edildi.

Meşeli, burada yaptığı konuşmada, İmranlı'nın kış mevsiminde çok iyi kar yağışı aldığını söyledi.

İlk kez düzenlenen kış şenliğini geleneksel hale getirmeyi amaçladıklarını belirten Meşeli, "Önümüzdeki yıllarda daha kapsamlı, katılımın daha çok olduğu şenlikler yapacağız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.