pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İl Özel İdaresinin Bütçesi 85 Milyon Tl Olarak Belirlendi

29.11.2013 - 13:18, Güncelleme: 29.11.2013 - 13:18
 

İl Özel İdaresinin Bütçesi 85 Milyon Tl Olarak Belirlendi

Sivas İl Özel İdaresi’nin 2014 yılı bütçesi ve yatırım programı belirlendi.

İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantılarının 18 ve 19’uncu birleşimlerinde Plan Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan, İl Özel İdaresi bütçesi ile İmar Bayındırlık Komisyonunca belirlenen yatırım programı oy çokluğu ile kabul edildi. İl Genel Meclisi Başkanı Sedat Özata Başkanlığında yapılan toplantıda İl Özel İdaresi’nin 85 milyon TL olarak belirlenen 2014 yılı bütçesi, Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Dilaver Duman tarafından açıklandı. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan bütçe hazırlanırken Plan Bütçe Komisyonunun, idarenin görüşlerini ve ihtiyaçlarını göz önüne alarak diyalog içerisinde çalışma yaptığını ifade etti. Plan Bütçe Komisyonu tarafından yatırımcı müdürlükler ile İlçe Özel İdarelerinin 2014 yılı bütçelerinin belirlendiğini kaydeden Ayhan, ”İdare olarak hızlı karar alan, toplum sorunlarına çözüm bulma noktasında gayret gösteren bir kurum oluşturmaya çalıştık. Gerek araç filosu gerek personel takviyesi ile tüm alanlarda iş bitirme kapasitemizi artırdık. İnşallah bu performansı 2014 yılında da sürdüreceğiz ”ifadelerini kullandı. Sivas Valisi Zübeyir Kemelek ise yaptığı konuşmada; Sivas’ın gelişmesi ve vatandaşların yaşam standartlarının yükseltilmesi için İl Özel İdaresi’nin yoğun bir çaba harcadığını belirtti. sivas haber
Sivas İl Özel İdaresi’nin 2014 yılı bütçesi ve yatırım programı belirlendi.

İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantılarının 18 ve 19’uncu birleşimlerinde Plan Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan, İl Özel İdaresi bütçesi ile İmar Bayındırlık Komisyonunca belirlenen yatırım programı oy çokluğu ile kabul edildi.

İl Genel Meclisi Başkanı Sedat Özata Başkanlığında yapılan toplantıda İl Özel İdaresi’nin 85 milyon TL olarak belirlenen 2014 yılı bütçesi, Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Dilaver Duman tarafından açıklandı.


İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan bütçe hazırlanırken Plan Bütçe Komisyonunun, idarenin görüşlerini ve ihtiyaçlarını göz önüne alarak diyalog içerisinde çalışma yaptığını ifade etti. Plan Bütçe Komisyonu tarafından yatırımcı müdürlükler ile İlçe Özel İdarelerinin 2014 yılı bütçelerinin belirlendiğini kaydeden Ayhan, ”İdare olarak hızlı karar alan, toplum sorunlarına çözüm bulma noktasında gayret gösteren bir kurum oluşturmaya çalıştık. Gerek araç filosu gerek personel takviyesi ile tüm alanlarda iş bitirme kapasitemizi artırdık. İnşallah bu performansı 2014 yılında da sürdüreceğiz ”ifadelerini kullandı.


Sivas Valisi Zübeyir Kemelek ise yaptığı konuşmada; Sivas’ın gelişmesi ve vatandaşların yaşam standartlarının yükseltilmesi için İl Özel İdaresi’nin yoğun bir çaba harcadığını belirtti. sivas haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.