pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İl Özel İdare Genel Sekreteri Kaya, Köyleri Ziyaret Etti

30.03.2017 - 20:00, Güncelleme: 30.03.2017 - 20:00
 

İl Özel İdare Genel Sekreteri Kaya, Köyleri Ziyaret Etti

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, merkeze bağlı Hanlı, Güney, Çongar ve Gazibey köylerini ziyaret etti.

AA - Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, merkeze bağlı Hanlı, Güney, Çongar ve Gazibey köylerini ziyaret etti.İdareden yapılan açıklamaya göre, Hanlı köyüne giden Kaya, köy muhtarı ve vatandaşlarla bir araya gelerek, köye yapılması planlanan yemekhane ve sentetik çim yüzeyli açık futbol sahasının yerlerini inceledi.Güney köyünde köy muhtarı ve vatandaşlara yapılması planlanan yatırımları anlatan ve köyde tamamlanan çalışmaları inceleyen Kaya, buradan Çongar köyüne geçerek Fırat Kalkanı Harekatında yaralanan Uzman Çavuş İlhan Çakmak'ı evinde ziyaret etti.Çakmak'a acil şifalar dileyen Kaya, "Vatan için göğsünü siper eden kahraman gazilerimize, canını feda eden şehitlerimize minnettarız. Milletimiz yaşanan kahramanlık destanlarını asla unutmayacaktır." ifadelerini kullandı.Kaya, Gazibey köyünü de ziyaret ederek, köy konağında muhtar ve köy sakinleriyle bir araya geldi.Grup köy yolunda bu yıl 14 kilometre asfalt yama çalışması yapılacağını, amaçlarının köylerde yaşam standartlarını yükseltmek olduğunu belirten Kaya, şunları kaydetti: "İdaremiz köylerimizde vatandaşlarımızın evsel atıklarını düzenli olarak topluyor. Ayrıca köylerde köy içi düzenlemeler ile sokaklarımız artık çamurdan tozdan kurtuldu. Köy çocuklarımızın sportif faaliyetlerini gerçekleştirmeleri için SivasValiliğimiz ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı arasında imzalanan protokolle Sivas İl Özel İdaresi kaynakları da kullanılarak açık sentetik futbol sahaları yapılacak. Kurumumuz, şehir merkezinde vatandaşlara sunulan hizmetlerin aynısını köylerimize taşıyor. İdaremiz, eğitim, spor, kırsal altyapı gibi birçok yatırım gerçekleştirirken hem kendi kaynakları hem de KÖYDES ve İller Bankası ödenekleri ile gerçekleştiriyor. Bu ziyaretlerimizde, hem 2016 yılında yapılan yatırımları yerinde görüyoruz, hem vatandaşlarımızın taleplerini alıyoruz hem de 2017 yılında yapacağımız hizmetleri muhtarlarımızla paylaşıyoruz."Kaya'ya ziyaretlerinde, Sivas İl Genel Meclisi üyeleri Ferhat Ünsal, Mustafa Yılmaz ile Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ eşlik etti. - SivaS
Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, merkeze bağlı Hanlı, Güney, Çongar ve Gazibey köylerini ziyaret etti.

AA - Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, merkeze bağlı Hanlı, Güney, Çongar ve Gazibey köylerini ziyaret etti.

İdareden yapılan açıklamaya göre, Hanlı köyüne giden Kaya, köy muhtarı ve vatandaşlarla bir araya gelerek, köye yapılması planlanan yemekhane ve sentetik çim yüzeyli açık futbol sahasının yerlerini inceledi.

Güney köyünde köy muhtarı ve vatandaşlara yapılması planlanan yatırımları anlatan ve köyde tamamlanan çalışmaları inceleyen Kaya, buradan Çongar köyüne geçerek Fırat Kalkanı Harekatında yaralanan Uzman Çavuş İlhan Çakmak'ı evinde ziyaret etti.

Çakmak'a acil şifalar dileyen Kaya, "Vatan için göğsünü siper eden kahraman gazilerimize, canını feda eden şehitlerimize minnettarız. Milletimiz yaşanan kahramanlık destanlarını asla unutmayacaktır." ifadelerini kullandı.

Kaya, Gazibey köyünü de ziyaret ederek, köy konağında muhtar ve köy sakinleriyle bir araya geldi.

Grup köy yolunda bu yıl 14 kilometre asfalt yama çalışması yapılacağını, amaçlarının köylerde yaşam standartlarını yükseltmek olduğunu belirten Kaya, şunları kaydetti:

"İdaremiz köylerimizde vatandaşlarımızın evsel atıklarını düzenli olarak topluyor. Ayrıca köylerde köy içi düzenlemeler ile sokaklarımız artık çamurdan tozdan kurtuldu. Köy çocuklarımızın sportif faaliyetlerini gerçekleştirmeleri için SivasValiliğimiz ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı arasında imzalanan protokolle Sivas İl Özel İdaresi kaynakları da kullanılarak açık sentetik futbol sahaları yapılacak. Kurumumuz, şehir merkezinde vatandaşlara sunulan hizmetlerin aynısını köylerimize taşıyor. İdaremiz, eğitim, spor, kırsal altyapı gibi birçok yatırım gerçekleştirirken hem kendi kaynakları hem de KÖYDES ve İller Bankası ödenekleri ile gerçekleştiriyor. Bu ziyaretlerimizde, hem 2016 yılında yapılan yatırımları yerinde görüyoruz, hem vatandaşlarımızın taleplerini alıyoruz hem de 2017 yılında yapacağımız hizmetleri muhtarlarımızla paylaşıyoruz."

Kaya'ya ziyaretlerinde, Sivas İl Genel Meclisi üyeleri Ferhat Ünsal, Mustafa Yılmaz ile Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ eşlik etti. - SivaS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.