pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İhh Sudan'da 30 Su Kuyusu Açtı

16.04.2018 - 21:08, Güncelleme: 16.04.2018 - 21:08
 

İhh Sudan'da 30 Su Kuyusu Açtı

HARTUM (AA) - İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Sudan'da 30 su kuyusu açtı.Güney ve Orta Darfur eyaletlerinde açılan 30 kuyudan yaklaşık...

HARTUM (AA) - İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Sudan'da 30 su kuyusu açtı.Güney ve Orta Darfur eyaletlerinde açılan 30 kuyudan yaklaşık 20 bin Sudanlının yararlanacağı tahmin ediliyor.İHH Sudan Temsilcisi Fethullah Kirenci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, açılan su kuyularıyla beraber Sudan genelindeki kuyu sayısının 400’e yaklaştığını belirtti.Kirenci, "Yaptığımız çalışmalarla Türkiye ile Sudan arasındaki bağları güçlendiriyoruz. Açtığımız su kuyularından binlerce kardeşimiz istifade edecek. Türkiye’deki bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz." dedi. Darfur eyaletlerinde 60 su kuyusunun daha açılacağını vurgulayan Kirenci, kuyuların bölgedeki temiz su ihtiyacının karşılanmasında önemli rol oynayacağını kaydetti.
HARTUM (AA) - İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Sudan'da 30 su kuyusu açtı.Güney ve Orta Darfur eyaletlerinde açılan 30 kuyudan yaklaşık...

HARTUM (AA) - İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Sudan'da 30 su kuyusu açtı.

Güney ve Orta Darfur eyaletlerinde açılan 30 kuyudan yaklaşık 20 bin Sudanlının yararlanacağı tahmin ediliyor.

İHH Sudan Temsilcisi Fethullah Kirenci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, açılan su kuyularıyla beraber Sudan genelindeki kuyu sayısının 400’e yaklaştığını belirtti.

Kirenci, "Yaptığımız çalışmalarla Türkiye ile Sudan arasındaki bağları güçlendiriyoruz. Açtığımız su kuyularından binlerce kardeşimiz istifade edecek. Türkiye’deki bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Darfur eyaletlerinde 60 su kuyusunun daha açılacağını vurgulayan Kirenci, kuyuların bölgedeki temiz su ihtiyacının karşılanmasında önemli rol oynayacağını kaydetti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.