pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İbrahim Toraman, Sivasspor'la Anlaşmaya Vardı

03.08.2014 - 16:57, Güncelleme: 03.08.2014 - 16:57
 

İbrahim Toraman, Sivasspor'la Anlaşmaya Vardı

Teknik direktörlüğünü Roberto Carlos'un yaptığı Sivasspor, Beşiktaş'ta kadro dışı kalan İbrahim Toraman'la anlaştı.

Kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Sivasspor'un Beşiktaş'ta geçen sezondan beri kadro dışı durumunda bulunan İbrahim Toraman ile büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi. SİVASSPOR KAMPINA KATILACAK Beşiktaş'ta geçen sezon takım arkadaşı Sezer Öztürk ile yaşadığı kavga yüzünden kadro dışı kalan aslen Sivaslı olan İbrahim Toraman ile görüşmelerin olumlu geçtiği belirtildi. Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın yaptığı görüşmeler doğrultusunda 2 tarafın büyük oranda anlaştığı, Toraman'ın bir kaç gün içinde Sivasspor kampına katılabileceği belirtildi. TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR Bu arada yeni sezonda yine iddialı bir ekip oluşturarak üst sıralarda yer almayı hedefleyen Sivasspor, transfer konusundaki arayışlarını sürdürüyor.Hollanda kampını sürdüren kırmızı beyazlı takımda ihtiyaç olan mevkilere takviye yapılacağı belirtildi.
Teknik direktörlüğünü Roberto Carlos'un yaptığı Sivasspor, Beşiktaş'ta kadro dışı kalan İbrahim Toraman'la anlaştı.

Kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Sivasspor'un Beşiktaş'ta geçen sezondan beri kadro dışı durumunda bulunan İbrahim Toraman ile büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi.

SİVASSPOR KAMPINA KATILACAK

Beşiktaş'ta geçen sezon takım arkadaşı Sezer Öztürk ile yaşadığı kavga yüzünden kadro dışı kalan aslen Sivaslı olan İbrahim Toraman ile görüşmelerin olumlu geçtiği belirtildi. Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın yaptığı görüşmeler doğrultusunda 2 tarafın büyük oranda anlaştığı, Toraman'ın bir kaç gün içinde Sivasspor kampına katılabileceği belirtildi.

TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Bu arada yeni sezonda yine iddialı bir ekip oluşturarak üst sıralarda yer almayı hedefleyen Sivasspor, transfer konusundaki arayışlarını sürdürüyor.Hollanda kampını sürdüren kırmızı beyazlı takımda ihtiyaç olan mevkilere takviye yapılacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.