pendik escort bayan
ak

"Hz. Peygamberin Hayatı" Konulu Bilgi Yarışması

16.01.2018 - 15:58, Güncelleme: 16.01.2018 - 15:58
 

"Hz. Peygamberin Hayatı" Konulu Bilgi Yarışması

YOZGAT (AA) - Çayıralan ilçesinde okullar arası "Hz. Peygamberin Hayatı" konulu bilgi yarışması düzenlendi. Çayıralan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen...

YOZGAT (AA) - Çayıralan ilçesinde okullar arası "Hz. Peygamberin Hayatı" konulu bilgi yarışması düzenlendi. Çayıralan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen yarışma, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.Ortaokul kategorisinde 5, lise kategorisinde ise 4 okuldan öğrencilerin katıldığı yarışmada, Çayıralan İmam Hatip Ortaokulu ve Şehit İsmail Genç Anadolu Lisesi birinci oldu. Dereceye giren okullar, Çayıralan Kaymakam Vekili Fatih Eroğlu ve Çayıralan Belediye Başkanı Yasin Şahiner tarafından ödüllendirildi. Ödül töreninde konuşan Kaymakam Vekili Eroğlu, alemlere rahmet olarak gönderilen iki cihan serveri Hz. Muhammed'in hayatını öğrenmenin, her Müslüman üzerine vacip olduğunu söyledi. Eroğlu, dereceye giren bütün öğrencileri Çanakkale gezisiyle ödüllendireceklerini belirtti.
YOZGAT (AA) - Çayıralan ilçesinde okullar arası "Hz. Peygamberin Hayatı" konulu bilgi yarışması düzenlendi. Çayıralan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen...

YOZGAT (AA) - Çayıralan ilçesinde okullar arası "Hz. Peygamberin Hayatı" konulu bilgi yarışması düzenlendi.

Çayıralan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen yarışma, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Ortaokul kategorisinde 5, lise kategorisinde ise 4 okuldan öğrencilerin katıldığı yarışmada, Çayıralan İmam Hatip Ortaokulu ve Şehit İsmail Genç Anadolu Lisesi birinci oldu.

Dereceye giren okullar, Çayıralan Kaymakam Vekili Fatih Eroğlu ve Çayıralan Belediye Başkanı Yasin Şahiner tarafından ödüllendirildi.

Ödül töreninde konuşan Kaymakam Vekili Eroğlu, alemlere rahmet olarak gönderilen iki cihan serveri Hz. Muhammed'in hayatını öğrenmenin, her Müslüman üzerine vacip olduğunu söyledi.

Eroğlu, dereceye giren bütün öğrencileri Çanakkale gezisiyle ödüllendireceklerini belirtti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.