pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hüyük'te Uyuşturucu Operasyonu

21.09.2017 - 11:38, Güncelleme: 21.09.2017 - 11:38
 

Hüyük'te Uyuşturucu Operasyonu

KONYA (AA) - Konya'nın Hüyük ilçesinde, jandarmanın bir eve yaptığı operasyonda uyuşturucu madde ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, uyuşturucu madde...

KONYA (AA) - Konya'nın Hüyük ilçesinde, jandarmanın bir eve yaptığı operasyonda uyuşturucu madde ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, uyuşturucu madde ticareti yapıldığına yönelik bir ihbarı değerlendiren Hüyük İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Mutlu Mahallesi'ndeki bir evde arama yaptı.Yapılan aramada 63 gram esrar maddesi ele geçirildi. Ayrıca adreste esrar içiminde kullanılan "bom" diye tabir edilen malzemenin yanısıra, 14 adet fişek ve bir kuru sıkı tabanca bulundu.Jandarma, operasyon kapsamında 1 kişiyi gözaltına alırken, firari ev sahibini yakalamak için de çalışma başlattı.
KONYA (AA) - Konya'nın Hüyük ilçesinde, jandarmanın bir eve yaptığı operasyonda uyuşturucu madde ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, uyuşturucu madde...

KONYA (AA) - Konya'nın Hüyük ilçesinde, jandarmanın bir eve yaptığı operasyonda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, uyuşturucu madde ticareti yapıldığına yönelik bir ihbarı değerlendiren Hüyük İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Mutlu Mahallesi'ndeki bir evde arama yaptı.

Yapılan aramada 63 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Ayrıca adreste esrar içiminde kullanılan "bom" diye tabir edilen malzemenin yanısıra, 14 adet fişek ve bir kuru sıkı tabanca bulundu.

Jandarma, operasyon kapsamında 1 kişiyi gözaltına alırken, firari ev sahibini yakalamak için de çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.