pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hüda Par Genel Başkanı Yapıcıoğlu:

04.06.2017 - 22:33, Güncelleme: 04.06.2017 - 22:33
 

Hüda Par Genel Başkanı Yapıcıoğlu:

"İslam beldelerindeki bazı kesimler, iç sorunlarını dışarıya taşıyarak, orada yaşayan Müslümanları birbirine düşürmeye çalışıyor. Bizi birbirimize düşürmeye çalışan bu kesimler, küçük lokmalar halinde hepimizi çiğnemek istiyor"

KONYA (AA) - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, "İslam beldelerindeki bazı kesimler, iç sorunlarını dışarıya taşıyarak, orada yaşayan Müslümanları birbirine düşürmeye çalışıyor. Bizi birbirimize düşürmeye çalışan bu kesimler, küçük lokmalar halinde hepimizi çiğnemek istiyor." dedi.Yapıcıoğlu, partisinin Konya İl Başkanlığı tarafından, vatandaşlar ve partililer için bir restoranda düzenlenen iftar programında, ramazan ayına ulaşmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.Dünyanın farklı kıtalarındaki İslam beldelerinde acılar yaşandığını ifade eden Yapıcıoğlu, "Bizler, biraz sonra iftarımızı açacağız ama iftar saatinde bile savaş ortamında bulunan, iftar edecek bir lokma veya bir yudum su bulamayan Müslüman kardeşlerimiz olduğunu unutmayalım." diye konuştu.Yapıcıoğlu, dünyanın farklı noktalarında, küfrün farklı şubeleri tarafından zulme uğratılan Müslümanların olduğunu aktardı.Bu mübarek ayda, zulme uğrayan Müslümanlara dua edilmesi gerektiğini belirten Yapıcıoğlu, "İslam beldelerindeki bazı kesimler, iç sorunlarını dışarıya taşıyarak, orada yaşayan Müslümanları birbirine düşürmeye çalışıyor. Bizi birbirimize düşürmeye çalışan bu kesimler, küçük lokmalar halinde hepimizi çiğnemek istiyor. Bizler bu karışıklıkları aramızda konuşarak halletmeliyiz. Eğer yapamıyorsak, sorunlarımızı en azından ötelemeyi gündemimize almalıyız." ifadelerini kullandı.Yapıcıoğlu, Müslümanların dışarıdan yapılan müdahaleler yetmezmiş gibi bir de kendi aralarında kavgaya tutuşmuş durumda olduklarını vurgulayarak, şöyle devam etti:"Hepiniz biliyorsunuz. Arakan'da, Doğu Türkistan'da, Orta Afrika'da, Filistin'de farklı İslam düşmanları tarafından zulme uğrayan kardeşlerimiz mevcut. Bu da yetmezmiş gibi bir de kendi aralarında geçimsizlik var. Ben Allah'tan, Müslümanların aynı şeylere sevinip aynı şeylere üzüldüğü günleri göstermesini temenni ediyorum. İnşallah o günler geldiği zaman, İslam beldeleri refaha kavuşmuş olacak."
"İslam beldelerindeki bazı kesimler, iç sorunlarını dışarıya taşıyarak, orada yaşayan Müslümanları birbirine düşürmeye çalışıyor. Bizi birbirimize düşürmeye çalışan bu kesimler, küçük lokmalar halinde hepimizi çiğnemek istiyor"

KONYA (AA) - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, "İslam beldelerindeki bazı kesimler, iç sorunlarını dışarıya taşıyarak, orada yaşayan Müslümanları birbirine düşürmeye çalışıyor. Bizi birbirimize düşürmeye çalışan bu kesimler, küçük lokmalar halinde hepimizi çiğnemek istiyor." dedi.

Yapıcıoğlu, partisinin Konya İl Başkanlığı tarafından, vatandaşlar ve partililer için bir restoranda düzenlenen iftar programında, ramazan ayına ulaşmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Dünyanın farklı kıtalarındaki İslam beldelerinde acılar yaşandığını ifade eden Yapıcıoğlu, "Bizler, biraz sonra iftarımızı açacağız ama iftar saatinde bile savaş ortamında bulunan, iftar edecek bir lokma veya bir yudum su bulamayan Müslüman kardeşlerimiz olduğunu unutmayalım." diye konuştu.

Yapıcıoğlu, dünyanın farklı noktalarında, küfrün farklı şubeleri tarafından zulme uğratılan Müslümanların olduğunu aktardı.

Bu mübarek ayda, zulme uğrayan Müslümanlara dua edilmesi gerektiğini belirten Yapıcıoğlu, "İslam beldelerindeki bazı kesimler, iç sorunlarını dışarıya taşıyarak, orada yaşayan Müslümanları birbirine düşürmeye çalışıyor. Bizi birbirimize düşürmeye çalışan bu kesimler, küçük lokmalar halinde hepimizi çiğnemek istiyor. Bizler bu karışıklıkları aramızda konuşarak halletmeliyiz. Eğer yapamıyorsak, sorunlarımızı en azından ötelemeyi gündemimize almalıyız." ifadelerini kullandı.

Yapıcıoğlu, Müslümanların dışarıdan yapılan müdahaleler yetmezmiş gibi bir de kendi aralarında kavgaya tutuşmuş durumda olduklarını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Hepiniz biliyorsunuz. Arakan'da, Doğu Türkistan'da, Orta Afrika'da, Filistin'de farklı İslam düşmanları tarafından zulme uğrayan kardeşlerimiz mevcut. Bu da yetmezmiş gibi bir de kendi aralarında geçimsizlik var. Ben Allah'tan, Müslümanların aynı şeylere sevinip aynı şeylere üzüldüğü günleri göstermesini temenni ediyorum. İnşallah o günler geldiği zaman, İslam beldeleri refaha kavuşmuş olacak."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.