pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hırsızlık Zanlısı Aracın Kırık Lambasından Tespit Edildi

13.09.2018 - 13:18, Güncelleme: 13.09.2018 - 13:18
 

Hırsızlık Zanlısı Aracın Kırık Lambasından Tespit Edildi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir ve Ankara'daki hırsızlık olaylarının failinin kimliği, olaylarda kullandığı otomobilin kırık lambasından yola çıkılarak...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir ve Ankara'daki hırsızlık olaylarının failinin kimliği, olaylarda kullandığı otomobilin kırık lambasından yola çıkılarak belirlendi.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Kırşehir merkeze bağlı Özbağ beldesi Karşıyaka Mahallesi'nde bir otomobilden cep telefonu, banka ve kimlik kartları ile bir miktar para çalınmasıyla ilgili şüphelinin, 41 ZE 4122 sahte plaka bir otomobille olay yerinden uzaklaştığını belirledi.Çevre illere otomobil ve içindeki kişinin eşkal bilgilerini gönderen polis ekipleri, Ankara'da bir benzin istasyonunda bulunan araçtan hırsızlık yapıldığı bilgisi üzerine çalışmalarını bu yönde yoğunlaştırdı.Her iki olayın MOBESE ve güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, zanlının hırsızlıktan kaydı bulunan O.D. (21) olduğunu, Kırşehir ve Ankara'daki hırsızlık olaylarını, sağ arka lambası kırık ve sağ arka kaportası ezik araçla gerçekleştirdiğini tespit etti.Şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir ve Ankara'daki hırsızlık olaylarının failinin kimliği, olaylarda kullandığı otomobilin kırık lambasından yola çıkılarak...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir ve Ankara'daki hırsızlık olaylarının failinin kimliği, olaylarda kullandığı otomobilin kırık lambasından yola çıkılarak belirlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Kırşehir merkeze bağlı Özbağ beldesi Karşıyaka Mahallesi'nde bir otomobilden cep telefonu, banka ve kimlik kartları ile bir miktar para çalınmasıyla ilgili şüphelinin, 41 ZE 4122 sahte plaka bir otomobille olay yerinden uzaklaştığını belirledi.

Çevre illere otomobil ve içindeki kişinin eşkal bilgilerini gönderen polis ekipleri, Ankara'da bir benzin istasyonunda bulunan araçtan hırsızlık yapıldığı bilgisi üzerine çalışmalarını bu yönde yoğunlaştırdı.

Her iki olayın MOBESE ve güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, zanlının hırsızlıktan kaydı bulunan O.D. (21) olduğunu, Kırşehir ve Ankara'daki hırsızlık olaylarını, sağ arka lambası kırık ve sağ arka kaportası ezik araçla gerçekleştirdiğini tespit etti.

Şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.