pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hırsızlık Şüphelisi Tutuklandı

17.01.2017 - 09:58, Güncelleme: 17.01.2017 - 09:58
 

Hırsızlık Şüphelisi Tutuklandı

NİĞDE (AA) - Niğde’de hırsızlık ve yağma suçundan gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.Seyyar satıcısından aldığı tespihin ücretini ödemeden...

NİĞDE (AA) - Niğde’de hırsızlık ve yağma suçundan gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.Seyyar satıcısından aldığı tespihin ücretini ödemeden kaçan O.K. (17), Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yakalandı. Motosiklet hırsızlığından da aranan şüphelinin evinde, çalıntı motosiklet de bulundu.Emniyette işlemleri tamamlanan zanlı, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.
NİĞDE (AA) - Niğde’de hırsızlık ve yağma suçundan gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.Seyyar satıcısından aldığı tespihin ücretini ödemeden...

NİĞDE (AA) - Niğde’de hırsızlık ve yağma suçundan gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Seyyar satıcısından aldığı tespihin ücretini ödemeden kaçan O.K. (17), Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yakalandı. Motosiklet hırsızlığından da aranan şüphelinin evinde, çalıntı motosiklet de bulundu.

Emniyette işlemleri tamamlanan zanlı, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.