pendik escort bayan
ak

Hepsiburada.com, Htc U11'i De Müşterilerine Sunmaya Başladı

Spor 26.07.2017 - 15:23, Güncelleme: 26.07.2017 - 15:23
 

Hepsiburada.com, Htc U11'i De Müşterilerine Sunmaya Başladı

İSTANBUL (AA) - Hepsiburada.com, geçen hafta satışa sunduğu OnePlus 5'in ardından HTC U11'i de müşterilerine sunmaya başladı.Hepsiburada.com'dan yapılan...

İSTANBUL (AA) - Hepsiburada.com, geçen hafta satışa sunduğu OnePlus 5'in ardından HTC U11'i de müşterilerine sunmaya başladı.Hepsiburada.com'dan yapılan açıklamaya göre, HTC’nin en yeni modeli olan U11, "Edge Sense" adı verilen bir özelliği ile kullanıcının fotoğraf veya video çekerken, parmakla ekrana dokunmasına ihtiyaç kalmadan telefonun yanlarına bastırarak çekimi gerçekleştirmesini sağlıyor. 400'den fazla telefon modeliyle müşterilerine farklı alternatifleri bir arada sunan Hepsiburada.com, cep telefonu siparişlerinin yüzde 98'ini aynı gün içerisinde gönderiyor.Hepsiburada'dan verilen siparişlerde ithalatçı firma garantisi sunuluyor. HTC U11'in liste fiyatı 3 bin 799 lira.
İSTANBUL (AA) - Hepsiburada.com, geçen hafta satışa sunduğu OnePlus 5'in ardından HTC U11'i de müşterilerine sunmaya başladı.Hepsiburada.com'dan yapılan...

İSTANBUL (AA) - Hepsiburada.com, geçen hafta satışa sunduğu OnePlus 5'in ardından HTC U11'i de müşterilerine sunmaya başladı.

Hepsiburada.com'dan yapılan açıklamaya göre, HTC’nin en yeni modeli olan U11, "Edge Sense" adı verilen bir özelliği ile kullanıcının fotoğraf veya video çekerken, parmakla ekrana dokunmasına ihtiyaç kalmadan telefonun yanlarına bastırarak çekimi gerçekleştirmesini sağlıyor.

400'den fazla telefon modeliyle müşterilerine farklı alternatifleri bir arada sunan Hepsiburada.com, cep telefonu siparişlerinin yüzde 98'ini aynı gün içerisinde gönderiyor.

Hepsiburada'dan verilen siparişlerde ithalatçı firma garantisi sunuluyor. HTC U11'in liste fiyatı 3 bin 799 lira.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.