pendik escort bayan
ak

Haymana'da Sertifika Töreni

28.10.2016 - 18:43, Güncelleme: 28.10.2016 - 18:43
 

Haymana'da Sertifika Töreni

ANKARA (AA) - Haymana ilçesinde sürü yönetim elemanı yetiştirme kursuna katılan kursiyerlere, sertifikaları törenle verildi.Halk Eğitim Merkezi ve Gıda...

ANKARA (AA) - Haymana ilçesinde sürü yönetim elemanı yetiştirme kursuna katılan kursiyerlere, sertifikaları törenle verildi.Halk Eğitim Merkezi ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce işsizlerin mesleki niteliklerinin geliştirilmesi, istihdamın korunmasına ve işsizliğin azaltılmasına katkı sağlamak amacıyla Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen kursa katılan 21 kursiyer için sertifika töreni düzenlendi.Törende kursiyerler sertifikaları, İlçe Tarım Müdürlüğü Veteriner Hekimleri Şaziye Emel Varol ve Mehmet Esmek tarafından verildi.Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muzaffer Yıldız, törende yaptığı konuşmada, kursun hayvancılığı destekleme kapsamında düzenlendiğini söyledi.Yıldız, hayvancılıkla ilgili kredi taleplerinde sertifikaların önemli olacağını kaydetti.İlçe Tarım Müdürü Osman Özdemir ise kursiyerlerin aldıkları sertifikalarla bakanlık tarafından sağlanan hibe ve desteklerden faydalanabileceklerini ifade etti.
ANKARA (AA) - Haymana ilçesinde sürü yönetim elemanı yetiştirme kursuna katılan kursiyerlere, sertifikaları törenle verildi.Halk Eğitim Merkezi ve Gıda...

ANKARA (AA) - Haymana ilçesinde sürü yönetim elemanı yetiştirme kursuna katılan kursiyerlere, sertifikaları törenle verildi.

Halk Eğitim Merkezi ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce işsizlerin mesleki niteliklerinin geliştirilmesi, istihdamın korunmasına ve işsizliğin azaltılmasına katkı sağlamak amacıyla Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen kursa katılan 21 kursiyer için sertifika töreni düzenlendi.

Törende kursiyerler sertifikaları, İlçe Tarım Müdürlüğü Veteriner Hekimleri Şaziye Emel Varol ve Mehmet Esmek tarafından verildi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muzaffer Yıldız, törende yaptığı konuşmada, kursun hayvancılığı destekleme kapsamında düzenlendiğini söyledi.

Yıldız, hayvancılıkla ilgili kredi taleplerinde sertifikaların önemli olacağını kaydetti.

İlçe Tarım Müdürü Osman Özdemir ise kursiyerlerin aldıkları sertifikalarla bakanlık tarafından sağlanan hibe ve desteklerden faydalanabileceklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.