pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Haymana-ankara Duble Karayolu Çalışması

27.09.2017 - 11:58, Güncelleme: 27.09.2017 - 11:58
 

Haymana-ankara Duble Karayolu Çalışması

Ankara Büyükşehir Belediyesince, bugüne kadar 696 bin 594 ton asfalt serimi gerçekleştirilen Haymana-Ankara duble karayolunun ekim sonunda bitirilmesi hedefleniyor

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesince, bugüne kadar 696 bin 594 ton asfalt serimi gerçekleştirilen Haymana-Ankara duble karayolunun ekim sonunda bitirilmesi hedefleniyor.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Karayolları Genel Müdürlüğü ile Ankara Büyükşehir Belediyesi arasında yapılan protokol çerçevesinde yapımı devam eden Haymana-Ankara duble karayolu çalışmalarında sona yaklaşıldı.Şerit sayısı artırılan yola, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince bugüne kadar 696 bin 594 ton asfalt serimi yapıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Vedat Üçpınar, konuya ilişkin değerlendirmesinde, 32 kilometre uzunluğunda tek gidiş ve tek geliş olan yolun, emniyet şeritleriyle birlikte 3 gidiş, 3 gelişe çıkarıldığını belirtti.Yolun asfaltlama aşamasına kadar 100 iş makinesi ve 200 personelin vardiyalı çalıştığını ifade eden Üçpınar, gidiş-geliş duble yol güzergahının Haymana yönünün tamamının bitümlü temel asfalt seriminin tamamlandığını, binder çalışmaları ve orta refuje new jersey beton bariyer imalatının da devam ettiğini aktardı.Üçpınar, şu bilgileri verdi:"Haymana'dan Gölbaşı yönüne bitümlü asfalt ve binder serimimiz sürüyor. Ayrıca yol çizgi çalışmalarına başladık, oto korkuluk imalatı için de teknik ekiplerimiz yer belirleme çalışmalarını tamamladı. Yoldaki tüm sanat yapıları tamamlanıp 27 adet menfez de bitirildi. Ana güzergah çalışmalarıyla beraber bağlantı yolları ve kavşakların da yapımını gerçekleştiriyoruz. İnşallah yolumuzu Ekim ayı sonunda tamamen bitirmeyi hedefliyoruz."
Ankara Büyükşehir Belediyesince, bugüne kadar 696 bin 594 ton asfalt serimi gerçekleştirilen Haymana-Ankara duble karayolunun ekim sonunda bitirilmesi hedefleniyor

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesince, bugüne kadar 696 bin 594 ton asfalt serimi gerçekleştirilen Haymana-Ankara duble karayolunun ekim sonunda bitirilmesi hedefleniyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Karayolları Genel Müdürlüğü ile Ankara Büyükşehir Belediyesi arasında yapılan protokol çerçevesinde yapımı devam eden Haymana-Ankara duble karayolu çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Şerit sayısı artırılan yola, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince bugüne kadar 696 bin 594 ton asfalt serimi yapıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Vedat Üçpınar, konuya ilişkin değerlendirmesinde, 32 kilometre uzunluğunda tek gidiş ve tek geliş olan yolun, emniyet şeritleriyle birlikte 3 gidiş, 3 gelişe çıkarıldığını belirtti.

Yolun asfaltlama aşamasına kadar 100 iş makinesi ve 200 personelin vardiyalı çalıştığını ifade eden Üçpınar, gidiş-geliş duble yol güzergahının Haymana yönünün tamamının bitümlü temel asfalt seriminin tamamlandığını, binder çalışmaları ve orta refuje new jersey beton bariyer imalatının da devam ettiğini aktardı.

Üçpınar, şu bilgileri verdi:

"Haymana'dan Gölbaşı yönüne bitümlü asfalt ve binder serimimiz sürüyor. Ayrıca yol çizgi çalışmalarına başladık, oto korkuluk imalatı için de teknik ekiplerimiz yer belirleme çalışmalarını tamamladı. Yoldaki tüm sanat yapıları tamamlanıp 27 adet menfez de bitirildi. Ana güzergah çalışmalarıyla beraber bağlantı yolları ve kavşakların da yapımını gerçekleştiriyoruz. İnşallah yolumuzu Ekim ayı sonunda tamamen bitirmeyi hedefliyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.