pendik escort bayan
ak

"Hayali Projeler Vadetmiyoruz"

02.03.2019 - 12:38, Güncelleme: 02.03.2019 - 12:38
 

"Hayali Projeler Vadetmiyoruz"

ANKARA(AA) - Millet İttifakı ve İYİ Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy, hayali projeler vadetmediklerini, kalkınan bir Gölbaşı inşa etmek...

ANKARA(AA) - Millet İttifakı ve İYİ Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy, hayali projeler vadetmediklerini, kalkınan bir Gölbaşı inşa etmek istediklerini belirtti.Hükümet Caddesinde esnaf ziyaretinde bulunan Aksoy, Örencik Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.Projelerini vatandaşla paylaşan Aksoy, "Projelerimizin hepsi gerçekleştirebileceğimiz projeler. Bizim hayali, uçuk kaçık, havada kalan projelerimiz yok. Hayali projeler vadetmiyoruz, yapabileceklerimizi söylüyoruz. Gölbaşı'nda üretime öncelik vereceğiz. İsrafın önüne geçeceğiz. Gölbaşılı'nın hakkını savunacak kimseye haksızlık etmeyeceğiz. Bize projeleri ile gelenler de oluyor. Bunları da değerlendireceğiz. Kalkınan bir Gölbaşı inşa etmeye geliyoruz.” dedi.
ANKARA(AA) - Millet İttifakı ve İYİ Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy, hayali projeler vadetmediklerini, kalkınan bir Gölbaşı inşa etmek...

ANKARA(AA) - Millet İttifakı ve İYİ Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy, hayali projeler vadetmediklerini, kalkınan bir Gölbaşı inşa etmek istediklerini belirtti.

Hükümet Caddesinde esnaf ziyaretinde bulunan Aksoy, Örencik Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Projelerini vatandaşla paylaşan Aksoy, "Projelerimizin hepsi gerçekleştirebileceğimiz projeler. Bizim hayali, uçuk kaçık, havada kalan projelerimiz yok. Hayali projeler vadetmiyoruz, yapabileceklerimizi söylüyoruz. Gölbaşı'nda üretime öncelik vereceğiz. İsrafın önüne geçeceğiz. Gölbaşılı'nın hakkını savunacak kimseye haksızlık etmeyeceğiz. Bize projeleri ile gelenler de oluyor. Bunları da değerlendireceğiz. Kalkınan bir Gölbaşı inşa etmeye geliyoruz.” dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.