pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hastaoğlu'ndan Kurban Bayramı Mesajı

21.09.2015 - 15:14, Güncelleme: 21.09.2015 - 15:14
 

Hastaoğlu'ndan Kurban Bayramı Mesajı

Sivas Ticaret Borsası ve TOBB Vergi Komisyonu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Sivas Ticaret Borsası ve TOBB Vergi Komisyonu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Hastaoğlu mesajında; Barışı, kardeşliği, sevgiyi, saygıyı ve hoşgörüyü simgeleyen Kurban Bayramını terör olayları nedeniyle buruk ama geleceğe umutla, güvenle bakarak kutladıklarını belirterek; “Ülkemizin ve Aziz Milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, yardımlaşma duygularının yoğun olarak yaşandığı bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Birleştirici ve bütünleştirici özelliği bulunan bayramlar toplumsal hayatımızda önemli bir yere sahiptir. Toplumsal bilincin gelişmesine, ulusal değerlerin güçlenmesine, birlikteliğin, kardeşliğin ve sevginin yaşanarak ve paylaşılarak yerleşmesine aracılık etmesi, bayramları tüm toplumlar için özel kılmaktadır. Kurban Bayramı vesilesiyle bizleri biz yapan, kırgınlıklarımızı bir kenara bırakıp ayrışmak yerine kucaklaşmamızı, birlik olmamızı sağlayan o güzel duyguların tüm yüreklere hakim olması temenni ediyorum. Başta şehit ve gazi aileleri olmak üzere tüm üyelerimizin ve Sivaslı hemşerilerimizin Kurban Bayramını kutlarken, sevdikleri ile birlikte sağlık ve mutluluk içinde bir bayram geçirmelerini temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı. - Sivas
Sivas Ticaret Borsası ve TOBB Vergi Komisyonu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Sivas Ticaret Borsası ve TOBB Vergi Komisyonu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 

Hastaoğlu mesajında; Barışı, kardeşliği, sevgiyi, saygıyı ve hoşgörüyü simgeleyen Kurban Bayramını terör olayları nedeniyle buruk ama geleceğe umutla, güvenle bakarak kutladıklarını belirterek; “Ülkemizin ve Aziz Milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, yardımlaşma duygularının yoğun olarak yaşandığı bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Birleştirici ve bütünleştirici özelliği bulunan bayramlar toplumsal hayatımızda önemli bir yere sahiptir. Toplumsal bilincin gelişmesine, ulusal değerlerin güçlenmesine, birlikteliğin, kardeşliğin ve sevginin yaşanarak ve paylaşılarak yerleşmesine aracılık etmesi, bayramları tüm toplumlar için özel kılmaktadır.

 

Kurban Bayramı vesilesiyle bizleri biz yapan, kırgınlıklarımızı bir kenara bırakıp ayrışmak yerine kucaklaşmamızı, birlik olmamızı sağlayan o güzel duyguların tüm yüreklere hakim olması temenni ediyorum. Başta şehit ve gazi aileleri olmak üzere tüm üyelerimizin ve Sivaslı hemşerilerimizin Kurban Bayramını kutlarken, sevdikleri ile birlikte sağlık ve mutluluk içinde bir bayram geçirmelerini temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.