pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Halkapınar Kaymakamı Aydın, Muhtarlarla Buluştu

29.11.2018 - 15:23, Güncelleme: 29.11.2018 - 15:23
 

Halkapınar Kaymakamı Aydın, Muhtarlarla Buluştu

KONYA (AA) - Halkapınar Kaymakamı Yusuf Melikşah Aydın, muhtarlarla bir araya geldi.Kaymakamlık toplantı salonunda, vatandaşların sorunlarını tespit etmek...

KONYA (AA) - Halkapınar Kaymakamı Yusuf Melikşah Aydın, muhtarlarla bir araya geldi.Kaymakamlık toplantı salonunda, vatandaşların sorunlarını tespit etmek ve çözüme kavuşturabilme amacıyla düzenlenen toplantıda, muhtarların talep ve önerileri görüşüldü.Toplantıda konuşan Kaymakam Aydın, mahalle muhtarlarının görüş ve önerilerinin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.Aydın, "İnşallah sizlerin de katılımıyla verimli bir toplantı olacağına inanıyorum." dedi.Belediye hizmetleri, çiftçi ve besicilerin talepleri, elektrik problemleri gibi konuların görüşüldüğü toplantıda, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa Demirdiş ve 17 mahalle muhtarı hazır bulundu.
KONYA (AA) - Halkapınar Kaymakamı Yusuf Melikşah Aydın, muhtarlarla bir araya geldi.Kaymakamlık toplantı salonunda, vatandaşların sorunlarını tespit etmek...

KONYA (AA) - Halkapınar Kaymakamı Yusuf Melikşah Aydın, muhtarlarla bir araya geldi.

Kaymakamlık toplantı salonunda, vatandaşların sorunlarını tespit etmek ve çözüme kavuşturabilme amacıyla düzenlenen toplantıda, muhtarların talep ve önerileri görüşüldü.

Toplantıda konuşan Kaymakam Aydın, mahalle muhtarlarının görüş ve önerilerinin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Aydın, "İnşallah sizlerin de katılımıyla verimli bir toplantı olacağına inanıyorum." dedi.

Belediye hizmetleri, çiftçi ve besicilerin talepleri, elektrik problemleri gibi konuların görüşüldüğü toplantıda, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa Demirdiş ve 17 mahalle muhtarı hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.