pendik escort bayan
ak

Halk Oylamasına Doğru

27.03.2017 - 17:08, Güncelleme: 27.03.2017 - 17:08
 

Halk Oylamasına Doğru

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, halk oylaması çalışmaları kapsamında Lise Caddesi'ndeki esnafla buluştu.Belediyeden yapılan...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, halk oylaması çalışmaları kapsamında Lise Caddesi'ndeki esnafla buluştu.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, esnaf ziyaretlerinin ardından bir lokantada yapılan halk oylaması toplantısında yeni sistemle ilgili soruları yanıtlayan Bahçeci, Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sisteminin ülke için çok önemli bir adım olduğunu belirtti.Mevcut sistemdeki sıkıntıları ve yeni sistemin gerekliliği hakkında açıklamalarda bulunan Bahçeci, şunları kaydetti:"Esnafımız istikrar ve kalkınma istiyor. Türkiye’nin iç dinamikleri belli tarihlerde siyasal, sosyal ve ekonomik kesintilere uğratıldı. Ülkemizdeki vesayetçi kurumlar iç tehdit unsurlarıyla beraber dış mihraklarla ortaklaşa ülkemizi yıkmaya, birliğimizi ve beraberliğimizi yok etmeye çalışıyorlar. 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi, bunun en bariz örneğidir. Son günlerde yaşanan AB ülkelerinin tavırları da bellidir. Bunlara en iyi cevabı biz sandıkta Evet diyerek vereceğiz. İnşallah 16 Nisan’dan sonra o günler geride kalacaktır. Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemiyle güçlü Türkiye’nin adımını atacağız."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, halk oylaması çalışmaları kapsamında Lise Caddesi'ndeki esnafla buluştu.Belediyeden yapılan...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, halk oylaması çalışmaları kapsamında Lise Caddesi'ndeki esnafla buluştu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, esnaf ziyaretlerinin ardından bir lokantada yapılan halk oylaması toplantısında yeni sistemle ilgili soruları yanıtlayan Bahçeci, Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sisteminin ülke için çok önemli bir adım olduğunu belirtti.

Mevcut sistemdeki sıkıntıları ve yeni sistemin gerekliliği hakkında açıklamalarda bulunan Bahçeci, şunları kaydetti:

"Esnafımız istikrar ve kalkınma istiyor. Türkiye’nin iç dinamikleri belli tarihlerde siyasal, sosyal ve ekonomik kesintilere uğratıldı. Ülkemizdeki vesayetçi kurumlar iç tehdit unsurlarıyla beraber dış mihraklarla ortaklaşa ülkemizi yıkmaya, birliğimizi ve beraberliğimizi yok etmeye çalışıyorlar. 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi, bunun en bariz örneğidir. Son günlerde yaşanan AB ülkelerinin tavırları da bellidir. Bunlara en iyi cevabı biz sandıkta Evet diyerek vereceğiz. İnşallah 16 Nisan’dan sonra o günler geride kalacaktır. Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemiyle güçlü Türkiye’nin adımını atacağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.