pendik escort bayan
ak

Halk Oylamasına Doğru

25.03.2017 - 21:38, Güncelleme: 25.03.2017 - 21:38
 

Halk Oylamasına Doğru

ANKARA (AA) - AK Parti Ankara Milletvekili Ertan Aydın, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ile Gölbaşı ilçesindeki sanayi esnafını ziyaret ederek,...

ANKARA (AA) - AK Parti Ankara Milletvekili Ertan Aydın, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ile Gölbaşı ilçesindeki sanayi esnafını ziyaret ederek, halk oylamasında "evet" oyu için destek istedi. Ziyarette anayasa değişikliği paketi hakkındaki esnafın sorularını yanıtlayan Aydın, anayasa değişiklik paketiyle ilgili asılsız iddiaların ortaya atıldığını ve vatandaşların yanlış bilgilendirildiğini ifade etti.Gerçekle alakası olmayan iddiaların halkta karşılık bulamayacağını ifade eden Aydın, şunları kaydetti:"Sayın Kılıçdaroğlu'nun her gün yeni iddialarla, adeta yeni yalanlarla yola çıkıp insanlarımızı ikna etmeye dönük çabalarını gözlemliyoruz. Ben bunu biraz Amerika’da Trump’ın çalışmalarına benzetiyorum şu an Kılıçdaroğlu'nun yaptıklarını. Bir Trump taktiği deniyor. Her konuda birtakım spekülatif, yalan içeren ibarelerle kampanyanın evet yönünde gelişmesinin önünü kesmeye çalışıyor. Şunu düşünüyor herhalde, aynı yalanı defalarca tekrarlarsam bundan sonuç alırım diye düşünüyor. Ama şunu unutuyor, bizim milletimiz farklı ülkelerdeki milletlere benzemez, öyle kolay uyutulan bir millet değiliz. Söylenen yalanları çok çabuk anlıyoruz, neyin ne olduğunu milletimiz çok çabuk bir şekilde idrak ediyor. Dolayısıyla bu Trump taktiklerinin ben milletimize işleyeceği kanaatinde değilim. Ama o ısrarla bu taktiklere devam edip milletimizin kafasını karıştırıp ‘nasıl bu paketin içeriğini boşaltırım’ onun derdinde." Sanayi sitesinin taşınması ile ilgili konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay da sanayi esnafının isteği doğrultusunda karar alacaklarını belirtti.
ANKARA (AA) - AK Parti Ankara Milletvekili Ertan Aydın, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ile Gölbaşı ilçesindeki sanayi esnafını ziyaret ederek,...

ANKARA (AA) - AK Parti Ankara Milletvekili Ertan Aydın, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ile Gölbaşı ilçesindeki sanayi esnafını ziyaret ederek, halk oylamasında "evet" oyu için destek istedi.

Ziyarette anayasa değişikliği paketi hakkındaki esnafın sorularını yanıtlayan Aydın, anayasa değişiklik paketiyle ilgili asılsız iddiaların ortaya atıldığını ve vatandaşların yanlış bilgilendirildiğini ifade etti.

Gerçekle alakası olmayan iddiaların halkta karşılık bulamayacağını ifade eden Aydın, şunları kaydetti:

"Sayın Kılıçdaroğlu'nun her gün yeni iddialarla, adeta yeni yalanlarla yola çıkıp insanlarımızı ikna etmeye dönük çabalarını gözlemliyoruz. Ben bunu biraz Amerika’da Trump’ın çalışmalarına benzetiyorum şu an Kılıçdaroğlu'nun yaptıklarını. Bir Trump taktiği deniyor. Her konuda birtakım spekülatif, yalan içeren ibarelerle kampanyanın evet yönünde gelişmesinin önünü kesmeye çalışıyor. Şunu düşünüyor herhalde, aynı yalanı defalarca tekrarlarsam bundan sonuç alırım diye düşünüyor.

Ama şunu unutuyor, bizim milletimiz farklı ülkelerdeki milletlere benzemez, öyle kolay uyutulan bir millet değiliz. Söylenen yalanları çok çabuk anlıyoruz, neyin ne olduğunu milletimiz çok çabuk bir şekilde idrak ediyor. Dolayısıyla bu Trump taktiklerinin ben milletimize işleyeceği kanaatinde değilim. Ama o ısrarla bu taktiklere devam edip milletimizin kafasını karıştırıp ‘nasıl bu paketin içeriğini boşaltırım’ onun derdinde."

Sanayi sitesinin taşınması ile ilgili konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay da sanayi esnafının isteği doğrultusunda karar alacaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.