pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Halk Oylamasına Doğru

24.03.2017 - 14:53, Güncelleme: 24.03.2017 - 14:53
 

Halk Oylamasına Doğru

SİVAS (AA) - AK Parti Suşehri ilçe Başkanı Rüstem Yüce, 16 Nisan’da yapılacak halk oylaması öncesinde çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını...

SİVAS (AA) - AK Parti Suşehri ilçe Başkanı Rüstem Yüce, 16 Nisan’da yapılacak halk oylaması öncesinde çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını söyledi.Yüce, ilçe başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, halk oylaması çalışmaları kapsamında her akşam bir köyde veya ilçe merkezinde bulunan mahallelerde toplantılar düzenlediklerini ettiklerini belirtti.Suşehri halkının her zaman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduğunu vurgulayan Yüce, "İnanıyorum ki 16 Nisan’da yapılacak referandumda yine yanında olacaktır." dedi.AK Parti iktidarları döneminde ilçeye yapılan yatırımların herkes tarafından çok iyi bilindiğini dile getiren Yüce, "16 Nisan’da Sivas'ın ilçelerinde birinci olmayı arzu ediyoruz. Bizlere gösterdikleri alakadan dolayı ilçe halkımıza ve köylülerimize şükranlarımızı sunuyoruz." diye konuştu.Yüce, ilçeye çok modern bir hastanenin yapılmaya başlandığını ve hükumet konağı inşaatının devam ettiğini, aile toplum sağlığı ve kültür merkezi inşaatlarının tamamlandığını sözlerine ekledi.
SİVAS (AA) - AK Parti Suşehri ilçe Başkanı Rüstem Yüce, 16 Nisan’da yapılacak halk oylaması öncesinde çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını...

SİVAS (AA) - AK Parti Suşehri ilçe Başkanı Rüstem Yüce, 16 Nisan’da yapılacak halk oylaması öncesinde çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını söyledi.

Yüce, ilçe başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, halk oylaması çalışmaları kapsamında her akşam bir köyde veya ilçe merkezinde bulunan mahallelerde toplantılar düzenlediklerini ettiklerini belirtti.

Suşehri halkının her zaman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduğunu vurgulayan Yüce, "İnanıyorum ki 16 Nisan’da yapılacak referandumda yine yanında olacaktır." dedi.

AK Parti iktidarları döneminde ilçeye yapılan yatırımların herkes tarafından çok iyi bilindiğini dile getiren Yüce, "16 Nisan’da Sivas'ın ilçelerinde birinci olmayı arzu ediyoruz. Bizlere gösterdikleri alakadan dolayı ilçe halkımıza ve köylülerimize şükranlarımızı sunuyoruz." diye konuştu.

Yüce, ilçeye çok modern bir hastanenin yapılmaya başlandığını ve hükumet konağı inşaatının devam ettiğini, aile toplum sağlığı ve kültür merkezi inşaatlarının tamamlandığını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.